Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Egyik barátom hajt egy csajra néhány hete, akinek szerintem én jövök be, és az utóbbi időben nekem is elkezdett tetszeni a csaj. Viszont a csajnak már régóta bejövök. Nem a legjobb barátom hajt rá rendesen, de azért mégiscsak a barátom...2013. máj. 31. 22:45
1/5 anonim válasza:
várjál, túl sok információt adtál a szituációról, ezt még senki sem bírta feldolgozni
2/5 anonim válasza:
Most akkor régóta bejössz neki vagy csak szerinted jössz be neki?
És egyáltalán kinek a párkapcsolatáról van szó? A csaj és a te párkapcsolatodról, vagy a csaj és a haverod párkapcsolatáról?
3/5 anonim válasza:
egy biztos, nem Te döntesz, hanem a csajszi, majd elválik, kár itt olyanon görcsölni, aminek semmi értelme
döntésre kell vinni a dolgot, az lesz biztos, hajrá N
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs, kicsit hülyén fogalmaztam meg az egészet. NYilván az enyémre és a csajéra gondolok.
Volt hogy sokat kereste a társaságom, és mintha törekedett volna arra, hogy kettesben legyünk, de akkor nem tetszett, ezért ignoráltam. Nem tudom, mit érezhet pontosan.
2013. máj. 31. 22:54
5/5 A kérdező kommentje:
De ha a csaj akarja, de engem vissza tarta lelkiismeretem, akkor mégis én döntök nem? Egyébként most feltettem egy kérdést arről hogy én mit is akarok, olyan válaszokra lettem volna kíváncsi, hogy "a várj ameddig másra hajt a barátod" vagy "nem, barát célszemélye tabu".
2013. máj. 31. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!