Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Depressziós lettem a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lettem a pasim veszekedéseitől mit csináljak?

Figyelt kérdés

2hete vitázik velem minden apróságba beleköt, én vagyok a rossz azért is h beszedem a nyugtatót mer másképp nem tudnék elaludni "mer h ő nem akarja h gyógyszereken éljek" de ha muszáj bevenni egyet este? minden este felhív pár dolgon jól összeveszünk és ő mint aki jól végezte dolgát elalszik engem meg hagy rágódni azokért a dolgokért amikről nem is tehetek kikészültem teljesen csak ezeken jár az agyam órákon nemtok figyelni se semmi:( hogy térítsem észhez?

17/L

2009. okt. 6. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem egészséges párkapcsolatra utal! Miért vagytok ti együtt? Ha teljesen kikészít akkor jobb lesz neked nélküle. Fiatal vagy még, ne menj tönkre 17 évesen!!! Sztem inkább legyél egyedül, mint egy ilyen emberrel aki miatt nyugtatózni kell magadat!! Nem éri meg!
2009. okt. 6. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ültesd le, próbálj meg beszélni vele ! mondd el neki mi a problémád és kérdezz rá, hogy miért veszekedik veled állandóan.Nem akarlak megijeszteni, de lehet azért csinálja mert valami rosszat tett és azzal hozza 'egyensúlyba' a dolgot, hogy téged szapul.

Ha meg nem érti meg és folytatódnak a veszekedéseitek akkor meg hagyd el. Szakíts vele, mert ez nem állapot. Úgy nem lehet boldog kapcsolatban élni, ha esténként nyugtatókat kell szedned hogy aludhass. A kapcsolatnak és szerelemnek (bár tény, nem mindig) de nagy többségben a boldogságról kell szólnia.

2009. okt. 6. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg alapbol mar veled sincs valami rendben, hiszen nyugtatokat szedsz, es ez IS vita forrasa. Es tudod mit gondolok? Szerintem sem kene 17 evesen nyugtatot szedned a lefekveshez. Ha ekkora bajod van, akkor amig magadban rendbe nem teszed ezeket a dolgokat, nem tudsz igazan boldog lenni a parkapcsolatodban sem. Voltam hasonlo helyzetben, es sok mindenert a parom hibaztattam, akinek teljesen igaza volt, hogy nem kell gyogyszert szednem. Nem azt kene latnod, hogy veszekedtek, hanem hogy igenis jot akar neked. Nem fordulhat elo semmikepp, hogy a tobbi dolog kozott is van olyan, amiben igaza lehet? Inkabb ezen gondolkozz...
2009. okt. 6. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajna nem jó ebben bevallom téll igaza van de a többiben egyáltalán nincs nem megértő velem h nekem tanulnom kell veszekszik mert sok időt elvesz h járok korepre és h azokon a napokon csak későn tudunk beszélni ,meg ha dogára készülök és kicsit sokáig tart akk is veszekszik mert h a tanulás nekem fontosabb mint ő meg ilyenek most ezt h tanulok szerintetek nem kéne megértenie?
2009. okt. 6. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem van valakije, vagy dobni akar... akkor ingerültek a férfiak és kiakadnak mindenért... rossz lesz a kapcsolat... egyel több indok h szakítson... vagy te szakítasz vele ezzel megkönnyíted a dolgát... nem biztos h ez a szitu... de nem te lennél az első akivel ez megtörténik szerintem...
2009. okt. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!