Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kinek mi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek mi a legjobb gyógymódja az összetört szívre?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 16:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hm, én olyankor mindig elolvasom a kedvenc könyvemet ( Eckhart Tolle- Most hatalma) verset írok, cicázok, kibeszélem a dolgot a barátaimmal, szórakozok. Csinálj valami olyat, amit szeretsz, biztos van valami hobbyd, vagy menj el kikapcsolódni a barátokkal, bulizni, ilyesmi. :)
2013. jún. 2. 16:33
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
zene. punk / punk-rock. deryck whibley.
2013. jún. 2. 16:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy akkor egy másik lány. Ha lány vagy akkor egy másik fiú.
2013. jún. 2. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:
A barátokkal lenni, közös programkat csinálni velük, dumálgatni, bulizni,kirándulni.
2013. jún. 13. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:

:) a következő sorrend

- Tombold ki magad, vergődj egy kicsit

- Utána magadba zuhansz ( általában) akkor Cher Strong enough vagy Haven't seen a last of me és sírd ki magad :)

- Ezek után nálam beáll egy érzelem mentes állapot és minden megy tovább :) ( fiú miatt még eddig egyszer csináltam ezt de szerencsére megtaláltam azt akivel leélhetem az életem :) )

2013. jún. 13. 16:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Sport.. Lefutom a fájdalmat, vagy csoki vagy valami finom kaja :D De fő h egyedül legyek..16/L
2013. jún. 13. 16:37
 17/20 anonim ***** válasza:
a változás
2013. jún. 13. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
és akinek nem megy? még azok után is szerelmes ?
2013. jún. 13. 17:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Én szakítás után 3 nappal ismertem meg a mostani páromat, akivel imádjuk egymást. Teljesen véletlenül, mert természetesen nem arra hajtottam, hogy bepasizzak, azt hittem, hogy totálisan magam alatt leszek az előző csúnya szakításom miatt, de nem így történt, hálistenek! :)

Sokat beszélgettünk és ahogy teltek a napok, hamar rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve!

Javaslom Neked is, hogy sokat legyél emberek között és menj a szabadba, ha teheted, mert ha otthon ülsz, sokkal nehezebb lesz. És mosolyogj! Még akkor is, ha nem esik jól. Ki tudja, talán te is úgy jársz, ahogy én és valaki beleszeret a mosolyodba! ;)

Sok sikert!

23/L

2013. júl. 1. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:

nekem is nem rég ért véget egy 8 éves kapcsolatom...

fingom sincs mit csináljak, egyelőre kikapcsoltam és csak dolgozok meg kockulok

haverokat elvesztettem a hölgy miatt

kétlem, hogy tudnék ismerkedni, újra szeretni

27 F

2013. júl. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!