Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek mi a legjobb gyógymódja az összetört szívre?
:) a következő sorrend
- Tombold ki magad, vergődj egy kicsit
- Utána magadba zuhansz ( általában) akkor Cher Strong enough vagy Haven't seen a last of me és sírd ki magad :)
- Ezek után nálam beáll egy érzelem mentes állapot és minden megy tovább :) ( fiú miatt még eddig egyszer csináltam ezt de szerencsére megtaláltam azt akivel leélhetem az életem :) )
Én szakítás után 3 nappal ismertem meg a mostani páromat, akivel imádjuk egymást. Teljesen véletlenül, mert természetesen nem arra hajtottam, hogy bepasizzak, azt hittem, hogy totálisan magam alatt leszek az előző csúnya szakításom miatt, de nem így történt, hálistenek! :)
Sokat beszélgettünk és ahogy teltek a napok, hamar rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve!
Javaslom Neked is, hogy sokat legyél emberek között és menj a szabadba, ha teheted, mert ha otthon ülsz, sokkal nehezebb lesz. És mosolyogj! Még akkor is, ha nem esik jól. Ki tudja, talán te is úgy jársz, ahogy én és valaki beleszeret a mosolyodba! ;)
Sok sikert!
23/L
nekem is nem rég ért véget egy 8 éves kapcsolatom...
fingom sincs mit csináljak, egyelőre kikapcsoltam és csak dolgozok meg kockulok
haverokat elvesztettem a hölgy miatt
kétlem, hogy tudnék ismerkedni, újra szeretni
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!