Migrén legjobb gyógymódja?
Figyelt kérdés
6. napja folyamatosan migrén kínoz. Csak akkor nem fáj a fejem ha alszom, de van hogy az éjjel közepén is fejfájásra ébredek. Már nagyon kimerít. Lehet hogy ettől a bolondos időjárástól van, mert frontérzékeny vagyok, de ez már sok. Mit ajánlanátok, mivel enyhíthetném?2012. máj. 26. 14:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezen a gyógyszer segít. Ha migrénes vagy, akkor orvossal írass migrénre gyógyszert.
Nincs ötleted, hogy esetleg mi okozhatja? Pl. hallottam már olyat, hogy vki csomó ideg küzdött migrénnel, mire nagy nehezen kiderült, hogy a fogamzásgátló tabletta okozza...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót. Télen és ősszel nem fáj a fejem viszont tavasszal, és főként nyáron, hetente többször is fáj. Viszont ez már 6. napja valami iszonyatos.
2012. máj. 26. 15:51
3/3 anonim válasza:
6 nap? ejha...
nekem mindig segít, ha sokkal több folyadékot iszom, mint általában. főzz gyógyteát: kankalin, cickafark...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!