Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Tudom hogy hülyeség, mégsem tudok magamnak parancsolni hogy ne húzzam fel magam.
ez hiába közhely de igaz, hogy amíg te nem fogadod el magad és nem látod a legszebbnek vagy elég jónak ahhoz hogy más ne tudja megingatni az önbizalmad addig sok ember még el fog bizonytalanítani. Ezek után két lehetőséged van, vagy változtatsz és olyanná válsz amilyen szeretnél lenni és mondjuk sportolsz vagy olyan ruhákat hordasz stb... amikkel te azonosulsz és tetszik neked, vagy továbbra is emészted magad és ahelyett hogy jobb lehetnél marad a stressz és az aggódás. Nem feltétlen a ribis viselkedést kell átvenni, hanem változtass a külsődön, újulj meg úgy ami önbizalmat ad, ez majd tovább generálja magát, egy idő után elhiszed hogy jó nő vagy és nem lesz szinte olyan aki megingathatná ezt. Ráadásul a magabiztosság az egészséges éntudat nagyon is vonzó mindenki számára. Döntsd el, hogy szeretnél élni.
7/9-es voltam
Ha ennyire zavar, hogy ők ketten mit csináltak akkor ne kérdezd meg.
Én mondjuk meg szoktam kérdezni, hátha van ami nekem is megtetszik és nem csináltam még esetleg, de én kicsit idősebb vagyok tőled, ezt most ne vegyük ide szigorúan.
Nézd, nem kell erre rástresszelni. Természetes dolognak kell venni, hogy előtted is volt élete (szexuális is). Senki nem várja el, hogy olyan legyél, mint a volt barátnője. Gondolj arra, hogy nyilván nem véletlen már csak az exe és inkább veled van. Ne stresszelj rá erre :)
23/N
Nem kétlem hogy jól nézel ki, én nem ezt mondtam, hanem hogy a bizonytalanságod és komplexusod abból ered hogy ezt te mégsem hiszed el magadról valójában. Mert ha elhinnéd nem tudna senki megingatni, és az ilyen dolgok nem akasztanának ki.
11/14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!