Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nem tudom eldönteni, hogy szakítsak vagy ne?
A barátommal 4 éve vagyunk együtt ebből 3 éve együtt lakunk. Már egy fél éve Tőlem 370km re dolgozik és csak hétvégente vagyunk együtt..Elég rossz mert hétvégén is a többi teendőt intézi..
amióta elkezdődött a suli megtetszett az egyik osztálytársam és beszélgettünk msn-en..annyira aranyos..
és olyan lelkiismeret furdalásom van miatta hogy más fiúkkal beszélgetek, csak hát olyan egyedül érzem magam!
Ja és ő az első kapcsolatom!!
első kapcsolat vagy nem első kapcsolat egyáltalán nem számít, az számít amit érzel ezt mi úgysem mondhatjuk meg neked! gondolkozz el rajta, h. szeretnéd-e tovább folytatni vele, vagy csak most hullÁm völgyben van a kapcsolatotok, és azért érzed így!
lehet, h. a pároddal is kéne beszélned, mert az sosem árt! ha igazán szeretitek egymást, vagy te őt, akkor egyértelmű a válasz, de ha nem, akkor el kell gondolkoznod rajta, h. megéri-e ez a kApcsolat, h. tovább folytatódjon.
EZT CSAK TI TUDJÁTOK ELDÖNTENI!!!!!!!!
az az igazság h a barátommal már sokszor próbáltam hangsúlyozom próbáltam erről beszélgetni, de ő mindig fáradt meg már megint hisztis vagy..blablabla
meg ha szakítanék vele mindenki azt mondaná h milyen szemét vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!