Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, van ez másnak is ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok 6 éves komoly kapcsolat van mögöttem, 4hónapja volt egy komolyabb szakításunk amikor szétmentünk és megpróbáltunk külön. Mindkettőnknek volt addig más.

Viszont valami mégis úgy hozta hogy újra összejöttünk. Főként a családi helyzet.

Az idő alatt új dolgokat fedeztek fel és kicsit magamra találtam jó volt a szürke hétköznapból kiszakadni.

Viszont ez az újat aligha sikerült belevinni a kapcsolatunkba és hiányzik ami előtte volt.A párom régen is és most is konzervatív volt ami nem volt baj de egy idő után szokásossá majd unalmassá váltak már a dolgok.

Amikor próbálom feldobni vmivel a szexet pl belemegy de következöleg már van kifogás miért ne dobjunk be vmi újat.

Néha elbizonytalanodom mit is akarok ezt v kicsit élni még. Itt nem a bulit meg a pasizást értem, hanem valami frissebb dolgot ami nem unalmas. Az a baj hogy néha elvagyok és akkor nem is tudnék jobbat elképzelni ennél, máskor meg kételkedem. A télen akarunk összeköltözni viszont nem tudom mi legyen. :S

Már beszéltem vele de mindig hol a munka hol ez v az az ok ami miatt kivan bukva.

Mi lehetne a megoldás?

23 L

2013. máj. 31. 02:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikkel újítottál és terveztél ?
2013. máj. 31. 02:06
 2/4 A kérdező kommentje:
próbáltam nem csak a szokásos ide megyünk vacsizni hanem főztem, piknik, buli helyett mozi. Új szexfigurák kis élet szenvedély..
2013. máj. 31. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:

A várod a sült galambot című elgondolás nagyon jól hangzik, de nem működik. Ez a kompromisszumokról szól, mindkét fél részéről.

Hogy Te mit akarsz, azt neked kell eldöntened, nem fogja megmondani itt senki. Ha jól érzed magad mellette, maradj vele, és legyetek boldogok.

Ha nem jó mellette, hagyd a fenébe az egészet, mert az élet rövid ahhoz, hogy elpazarold valami olyanra, ami nem jó.

A döntés a Te kezedben van, neked kell eldöntened, mit akarsz az élettől.

2013. máj. 31. 02:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben megértelek!

Ne érezd rosszul magad ez miatt, ezzel mi is így vagyunk a párommal, s szerintem még sokan mások. Csak persze ez érzékeny téma, és nem mernek sokan rátérni.

Németbe minden második pár, szexuálisan nyitott

kapcsolatban élnek együtt.

Persze ízléses kereteken belül!

Én 25F. vagyok s egy éve hoztam fel ugyan ezt a páromnak

s teljes mértékbe elfogadta ő is és én is.

2013. máj. 31. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!