Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a páromat, hogy öltözködjön kicsit "qurvásabban"?

Figyelt kérdés

Csak nem rég járunk. Sajnos néha elég "rosszúl" tud öltözködni.... hogyan vegyem rá, hogy "merészebb" cuccokat vegyen fel? Fekete feszülős szoknya, sztreccs nadrág... ilyenek.

Egyáltalán, a nők hogyan tűri, ha "öltöztetik" őket?

2013. máj. 31. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem tűrik. Ha nem tetszik keress mást.
2013. máj. 31. 01:34
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
A párod fiu vagy lány...?
2013. máj. 31. 02:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Alapból keres egy olyan csajt aki így öltözik,mert sajnos csak besértődik ha merünk nekik szólni,tisztelet a kivételnek.
2013. máj. 31. 06:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbáld a barátnői felől megközelíteni, persze, ha jóban vagy velük. Ha te próbálod mondani az igényeidet, akkor esetleg megsértődik, de a barátnői inspirálására lehet, hogy merészebb lenne. Esetleg indirekt módon dícsérd meg azon részeit, amit szeretnél, hogy mutogasson és mellesleg megkérdezheted, hogy miért nem mutatja meg, hiszen bárki megirigyelhetné...

De ne így:

"Te szégyelled a melleidet?"

"nem"

"Akkor miért nem hordod őket?"

Szép napot!

2013. máj. 31. 06:41
 5/9 anonim ***** válasza:

A barátnős ötlet jó, de emberfüggő. Az én baráti körömmel ez nem működne (mindenkinek megvan a kialakult, egyéni stílusa és tudja, hogy mindenki tudja áll jól neki, innentől kezdve nem is szoktunk beleszólni abba, hogy a másik hogy öltözik).

Ha a párom ilyet szeretne, akkor kaparja össze a tökeit és kérdezze meg maga pl. egy közös vásárláskor, hogy "de ilyet miért nem hordasz? mert szerintem tök jól állna..." legfeljebb elmagyarázom neki, hogy nem áll jól/nem kényelmes/nem tetszik/stb.

Egy-két kérdést megér, de ne erőltesd.

2013. máj. 31. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert egyébként hogy öltözködik? Ha folyton farmer-póló-tornacipő van rajta, akkor egyszer kérdezd meg, hogy miért nnem öltözik egy kicsit nőiesebben? Olyan szép alakja van, kiemelné, bla bla. Vagy vásárláskor elkíséred és egy két ruhadarab, ami tetszik, arról megkérdezed, hogy miét nem hord ilyet, meg hogy próbálja már fel a kedvedért. Igazából ha értelmes és azért nyitott is valamennyire, akkor teljesen normálisan fogja venni.

Ha a párom mondaná, hogy nem tetszek neki szoknyában, mert nagyon csinos vagyok, akkor biztos, hogy beújítanék néhány szoknyát, mert tetszeni szeretnék neki.

2013. máj. 31. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne leszóld a jelenlegi stílusát, mert azzal csak megsérted, hanem csak dícsérd meg, pl ha szoknyát vesz fel, akkor "hűűűű de szexi vagy, miért nem hordasz ilyet gyakrabban??" :D
2013. máj. 31. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is régen máshogy öltözködtem én 5 éve vagyok együtt a pasimmal de megjegyezte ,hogy mostanában azért kicsit merészebben öltözködöm mint régen de akkor se voltam gáz csak nem voltam még nő.
2013. máj. 31. 11:46
 9/9 A kérdező kommentje:
igazából az lenne jó, ha csak OTTHON öltözne jobban. A diszkós ribancok csak egy valamiben jók, öltözködni tudnak. Ezért lenne jó, ha néha kicsit rájuk hasonlitana. Nem izlés ficamos, csak hát időnként jó lazitani az etiketten
2013. máj. 31. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!