Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért találok mindig jó pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találok mindig jó pasikat?

Figyelt kérdés
Mindig rendes pasikat fogok ki akik szinte tökéletesek de én elrontok mindent ,mert néha rám jön egy érzés és arra vágyok,hogy szingli legyek flörtöljek,pasizzak szex kapcsolatom se volt még vagyis mindegyikből több lett.Most nem tudom,hogy maradjak együtt a rendes pasimmal vagy szakítsak vele és legyek egyedül ,jó vele minden csak már megint előjött ez az érzés,hogy menjek pasizni.
2013. máj. 31. 01:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hehe akkor nemsokára az én barátnöm leszel :D
2013. máj. 31. 01:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Az a te legnagyobb bajod, hogy egy szolgalelkű rib@nc vagy, már bocs a kifejezésért :).
2013. máj. 31. 01:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nők..Egyik azért nyavalyog, mert folyton csak szexre kell, a másik meg mert rendeset fog ki..
2013. máj. 31. 01:15
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

nem kell azonnal vádaskodni kedves 2es.

A hölgy problámája onnan ered, hogy "csak" jó pasikat talál mert a mai világ ezt sulykolta belé is, hogy csak a jo pasi a Jó Pasi. :) És jol érzi velük magát, mert fel lehet velük vágni, meg talán a szex is jó, de belül üresnek érzi magát, hiszen ez minden amit a srácok nyujtani tudnak mégpedig az hogy ők "jo pasik"

De a kérdezö tudatalatt egy olyan srácot keres aki meg tudja őt belsöleg fogni, aki tiszteli és szereti és nem csak bájgunárként vigyorog mellette, hanem szerethető és hosszutávon biztonságérzetet nyújt a lánynak. :)

2013. máj. 31. 01:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Válassz engem, én seggbe k*rlak, azt kalap, kabát, mentem. Se egy telefon, se egy randi.
2013. máj. 31. 01:18
 6/11 anonim ***** válasza:

4., szerintem inkább kalandra vágyik. Én is arra vágyom, eddig 3 pasim volt,mindegyik belém szeretett és rossz fiúból jóvá váltak,és egy idő után ez unalmassá vált. Én még kalandot akarok,őrültségeket,stbstb. Nem arról van szó,h ribanc vagyok,mert csak az utolsó párommal feküdtem le,1 év után,18 évesen. És nem arra vágyom,h sokan megk*rjanak,hanem arra,h találjak egy olyan srácot,akivel kaland az élet,akivel lehet bulizni,aki mellett sosem unatkozom,és vele élni le az életemet. Még fiatal vagyok,élnem kell...

20/L

2013. máj. 31. 01:56
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 01:56

Érteek én is ilyen vagyok és a legutolsó barátnőm szerint pontosan ezért nem lesz senkim se (eddig bejött)

Én is szeretek a hülyeségek központjába lenni, de én ez mellett hüséges is vagyok. a kérdező viszont ugymond ide oda ugrál a pasik között és lehet nem csalja meg őket de akkor se szép amit tesz.

2013. máj. 31. 01:57
 8/11 anonim ***** válasza:
20 éves lány meg kérdező álmodozzatok csak. Sosem lesz olyan életetek, amit akartok, mert gyengék vagytok ahhoz, hogy lépjetek is érte. Csak nyávogtok és álmodoztok. De a ilyen kalandos életű srácoknak mint én, a vidámság kell, az erő a nőben és nem a nyafogás :D
2013. máj. 31. 02:48
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 02:48

aha... azért sirtál hogy nincs barátnöd és sz*r az életed... micsoda pörgös élet megy Kalocsán... Menj aludni GeGeL...

2013. máj. 31. 02:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Hmmm érdekes kérdés, érdekes válaszokkal...az tény, hogy hol amiatt sírnak a férfiak/nők mert nem találnak normális párt...hol pedig (mint jelen esetben) meg pont ez a baj hogy normálisat találnak...nem értem, komolyan mondom :D

A kérdésre válaszolva: HA szereted a RENDES pasidat, akkor sztem ne dobd kis kalandvágy miatt, mert még megbánhatod...viszont HA nem szereted, akkor pedig inkább szakíts vele mielőtt megcsalnád és keress egy b*nkót aki majd jól megb*sz és ott hagy, ha erre vágysz...A döntés rajtad áll....

De én mint nő, pl. nem is értem ezt a dilemmát...én sose vágytam arra hogy kihasználjanak, vagy hogy szexkapcsim legyen és hasonlók...de hát ahány ember annyi felfogás...

Viszont ha majd elterjed a lakóhelyeden, hogy milyen csaj vagy (flörtölős, könnyen kapható és hasonlók) ne lepődj meg, hogy ha majd komoly kapcsolatot szeretnél és nem fogsz kelleni senkinek sem...

Az egyik "bnőm" így járt, anno összefeküdt minden jött menttel és most nincs senkije, mert mki ismeri az "elő életét"....

L23

2013. máj. 31. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!