Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, ti szerelmesek vagytok még a párotokba vagy már "csak" a szeretet köt titeket össze?

Figyelt kérdés
Azok is érdekelnének, hogy mióta vagytok együtt, hanyadik az illető akivel együtt vagytok, és szerelmesek vagytok-e még vagy csak a kötődés és a szeretet maradt?
2013. máj. 31. 00:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha nem megy neki, mert hiányzik a szerelem, akkor hagyd elmenni. Nem az a baj, hogy nem szerelmes, hanem az, hogy már mást akar, akárki mást, csak nem téged. Ez előfordul, nehéz elfogadni, de kár erőltetni az együttmaradást...
2013. máj. 31. 00:53
 12/22 anonim ***** válasza:

3 év után még mindig izzik a levegő :D

19/N

2013. máj. 31. 00:58
 13/22 anonim ***** válasza:

szeretet????? inkább úgy nevezném megszokás

lássuk be, persze itt mindenki kivételnek álltja be magát.

a párok zömmel még akkor is együtt maradnak ha már másvalakire gondolnak a kádban.azért maradnak mégis együtt mert ugye a szükségletek.....

akkor szakítanak mikor az áhított 3. feltűnik a színen és bejelentkezik "várólistára".

nem játszanak tisztességesen a párkapcsolatban élők mert bitorolják a kínálatot, azt a személyt akinek márcsak max a testéért vannak oda,ugyanakkor a szingliktől elvárják hogy kerüljék a so-called párkapcsolatban élőket. na és ugye ezalatt ők nem ám szakítanak és elölről kezdik a párkeresést hanem egyik ágyból át a másikba mintha a telót cserélnék le egy újabb típusra

2013. máj. 31. 01:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak a levegő izzik ott...
2013. máj. 31. 07:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Előbb azt kéne definiálni mi az a szerelem. Ha azt jelenti, hogy mély szenvedélyt érzek a társam iránt, akkor ez nyílvánvalóan testi+lelki (=szexuális) eredetű. Ergo működjön jól a kapcsolat és a szex, ne váljon lapossá és akkor nincs gond.
2013. máj. 31. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok, öt éve. Ő a második nagy szerelmem, remélhetőleg az utolsó.
2013. máj. 31. 10:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerelmesek vagyunk :D bár mi "csak" bő 1 éve vagyunk együtt. Elsők vagyunk egymásnak. :) reméljük nagyon sokáig leszünk együtt. Remekül kijövünk, sok éve ismerjük egymást, szóval valószínűleg. :D

19/L

2013. máj. 31. 11:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Dejó! Örülök azoknak, akik szerelmesek és boldogok :) Kicsit irigy vagyok rátok, szerelmes vagyok mégsem lehetek azzal akit szeretek.

Hogy térítsem észhez? Csak várjak? majd az idő megmutatja, hogy én kellek neki vagy már nem? :( Megőrjít ez a bizonytalanság.

2013. máj. 31. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Legyenek a szándékaid egyértelműek, de ne erőltesd. Az sose jó.
2013. máj. 31. 12:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Egy éve és 2 hónapja vagyunk egyutt a párommal :) és még szerelmesek vagyunk méghozzá fulig! :)
2013. máj. 31. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!