Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkereső gyermekes anyák....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkereső gyermekes anyák. Fontos a szerelem?

Figyelt kérdés

A kérdés főkén azokhoz az anyukákhoz szól akiket a szerelem rútul rászedette és egyedül maradtak gyermekükkel!

Így 25-30 körül a társkérésénél fontos hogy szerelembe esetek ?

Vagy csak egy társ kell akivel könnyebb az élet, nagyobb az anyagi biztonság hogy gyermeked semmiben ne szenvedjen hiányt és ne apa nélkül nőjön fel

(nem most én nem öreg kövér milliomosokról beszélek hanem az átlagos pocakos 30-as pasikról)

2013. máj. 30. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 6

Teljesen egyetértek veled.Mintha én mondtam volna ezeket!

34/F

2013. szept. 16. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, mert az élet mutatja az ilyen példákat, nem pedig az előítélt mondatja velem.
2013. szept. 16. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:
2013. szept. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!