Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkereső gyermekes anyák. Fontos a szerelem?
A kérdés főkén azokhoz az anyukákhoz szól akiket a szerelem rútul rászedette és egyedül maradtak gyermekükkel!
Így 25-30 körül a társkérésénél fontos hogy szerelembe esetek ?
Vagy csak egy társ kell akivel könnyebb az élet, nagyobb az anyagi biztonság hogy gyermeked semmiben ne szenvedjen hiányt és ne apa nélkül nőjön fel
(nem most én nem öreg kövér milliomosokról beszélek hanem az átlagos pocakos 30-as pasikról)
Viszont sokakat nem is zavar. nem egy ilyen párt ismerek és nagyon jól megvannak.
Kedves kérdező! mindenképp legyen érzelmi háttér is anélkül nem ér semmit és ez sem fog sokáig tartani a gyerek meg megint elveszit valakit aki fontos volt neki de legalábbis a mindennapjai, élete része volt. 29/N
Én arra gondolok amikor a "majd miattam magjavul" típusú férfiaknak szülnek gyereket, aztán jön a pofára esés.
Persze aki anno a tenyerén hordozta volna az unalmas volt, de most már hogy nehezebb a "húspiacon" érvényesülni, most már jó lenne ő is.
S így tartja el rengeteg balek a korábbi Mr Menőmanó gyerekét, amíg az vígan éli világát huszonéves csajokat kúrogatva...
35 F
"majd miattam megjavul"
jogos a pont.
Ismeretségi körömben van egy pár a Te szavaiddal élve "balek", akik boldogabbak, mint a hölgyek volt "Mr. Nagymenői".
Nekem a kérdező kérdéséből nem az jött le, hogy azokra az anyákra gondolt volna, akiket rögtön elhagytak szülés után vagy netalántán teherbeeséskor. 31N
Szerelmes lettem a legmenőbb srácba gyors kocsija volt sok barátja,ha rám mosolygott elolvadtam, és minden lány őt akarta.
Csak én felnőttem ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!