Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek volt/lett ilyen kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt/lett ilyen kapcsolata? BővLent

Figyelt kérdés

A srác csak azt mondta h még nem tervez semmit,ha jól érezzük magunkat,akkor úgyis folytatódni fog.

A srác egy nõcsábász,de nem megfektetni akar.Többen mondták már h velem máshogy viselkedik(udvarias,keresi a társaságom-sokszor rámír fbon,több órán keresztül beszélünk,csomó mindent tervezünk együtt)

Volt vki akinek ilyesmi kapcsolata volt?Meddig maradtak együtt?Van esélyem kapcsolatra?

Köszi elõre is a válaszokat, 18L/F

Nyugodtan kérdezhettek háttérinfóért... :) csak szeretnék értelmes válaszokat kapni...

2013. máj. 30. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:

A tapasztalatom:

A fiúknak többnyire nem kell sok idő ahhoz, hogy tudják, kellesz neki vagy sem.

Tehát én azt mondom, hogy aki azzal jön, hogy most nem tervezz semmit... az (nagy valószínűséggel) egyenlő azzal, hogy "nem te vagy az a csak aki kell nekem, de ha nem lesz más jelentkező akkor dugni jó leszel te is valamikor".

2013. máj. 30. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Kerüld el nagy ívben! 2 hónapig voltunk együtt. Kavart közben az exével, nemi bajt is elkaptam tőle. Állandóan veszekedtünk stb... A végén derült ki, hogy csak megjátszotta magát. Szánalom az ilyen.
2013. máj. 30. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem így is csak meg akar dugni. Lehet, hogy elég jó csaj vagy és kell a trófea ezért fektet beléd több energiát
2013. máj. 30. 10:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem...

De már lassan 3 éve próbálkozik...ugyanis osztálytársam gimiben.Eddig 1 hosszabb kapcsolata volt.

2013. máj. 30. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:

1) Megfektetni akar, mert minden pasi meg akarja fektetni a csajt. Aki nem, az homoszexuális :P

2) Lehet, hogy csak szerencsétlen. Próbálj meg egy picit "rámászni"

2013. máj. 30. 11:29
 6/8 Nikol.T. ***** válasza:
100%

Szia!

Ahogy én látom - sok-sok tapasztalat nyomán -, a történet két esélyes.

1. Ha már 3 éve "próbálkozik" (ha ez valóban így van), az gondolom azt jelenti, hogy MOST kapott végre tőled pozitív visszajelzéseket. De mivel eddig nem ilyeneket kapott (legalább is gyanítom), így mostanra benne is jócskán felütötte a fejét a férfiúi büszkeség, vagyis a "lesz, ahogy lesz" (nehogy már azt hidd, hogy évek óta rád várok!) hozzáállás álcája a legkézenfekvőbb. ...Ebben az esetben persze te se mondhatod azt, hogy "de én komolyan akarlak és hosszú távra!", vagyis a legkézenfekvőbb, amit tehetsz, hogy marad felé a pozitív hozzáállás, a kedvesség és a RÁ FIGYELÉS (ezt minden korosztály minden férfija nagyon díjazza), valamint az apró pendítések, hogy benned a továbbiakban nem csalódna. És persze az, hogy EGYET ÉRTESZ VELE abban, hogy "úgyis folytatódni fog, ha jól érzitek magatokat együtt". (Hiszen annál több konkrétummal, mint ahogy ő teszi, te sem adhatod ki magad - csak az apró "megbízható vagy a számára" pendítésekkel -, különben az ilyesmi - pláne egy nőcsábásznál - piszok könnyen visszaüt.)

AMENNYIBEN VISZONT...

2. Ha a 3 éve próbálkozik azt jelenti, hogy te már jó ideje pozitív jelzéseket adsz neki vissza, és ennek ellenére is - illetve ennyi idő után is - csak a "majd meglátjuk a folytatást" visszajelzés érkezik tőle - emellett legyen bármilyen kitüntetőnek tűnő is a figyelme irántad -, akkor valóban CSAK az előbb-utóbb meg akar dönteni séma érvényes. És sajnos amennyiben ez a helyzet, akkor a történet innentől kezdve nem is kérdéses. (Ezt többszöri tapasztalatból mondom UGYANOLYAN IDŐS KOROMBÓL, mint amennyi most te vagy, pontosan UGYANILYEN helyzetben, UGYANILYEN KALIBERŰ pasival. - A legelbűvölőbb pasas volt - s mint ilyen, hatalmas nőcsábász -, akivel addig valaha találkoztam, és a felém irányuló figyelme mindenfelől kitüntető jellegűnek tűnt - miközben előzőleg neki is volt egy hosszabb kapcsolata - és igen sokáig húzódott a dolog, mert nem feküdtem le vele. S bár én nem bántam volna, ha megpróbálja "kiérdemelni", hogy lefektethessen, de mivel az olyan jelzéseken túl, mint amit te is írtál, egyéb párkapcsolati érdemiség nem történt felőle, így később teljesen kicsúsztunk egymás életéből, amikor más-más helyre kerültünk. Mert azt a körülményt már nem viselte el az ismeretségünk - abban a felállásban már nem kereste a társaságom. Mondhatni, akkor már nem volt érdekes, hogy ágyba bújok-e vele, vagy sem, hiszen az új körülményeiben neki is akadtak mások.)

Te ismered a helyzeteket, így gondolom pontosan tudod, hogy az 1-es vagy a 2-es pont felvetései feleltethetőek-e meg rátok. Minden esetre, amelyik pontban magatokra ismersz, azt folytatásként szinte mint evidenciát tudom neked előre vetíteni.

Remélem tudtam segíteni.

Legyen szép napod!

2013. máj. 31. 11:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a hosszú választ :) igazán kedves vagy...kár h nem lehet több zöld kezecskét adni :/
2013. máj. 31. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát épp mostanság jártam pórul egy ilyenfajta "kapcsolat" miatt! Story: Egy baráti társaságban megismerkedtünk. Szimpatikusak voltunk egymásnak, de mivel nekem volt kapcsolatom, vagyis vőlegényem.. ezért nem igazán engedtem, hogy közelebb kerüljön hozzám. csak flörtnek indult. Aztán még többet flörtöltünk, és többet találkoztunk a baráti társaság miatt.És összemelegedtünk. Aztán elhagytam a vőlegényem. ÉS nem is akartam kapcsolatot, ő sem. Heti 1x max 2x találkoztunk és jól elvoltunk levezettük a feszültséget! Tudtam, hogy mellettem neki van más is, de nem érdekelt, mert én nem voltam belé szerelmes. Majd egyre többet találkoztunk, programokat csináltunk, bemutatott a szüleinek, közölte hogy nincs más az életében... majd minden nap ott aludtam nála, bele is szerettem. Aztán a találkozások ritkultak, éreztem, hogy nincs rendben valami, majd miután találtam nála valamit, ami nem az enyém volt, biztos lettem benne, hogy van más is. Ő tagadja, de érdekes módon azóta nem igazán keres! Úgyhogy a csajozógépektől jobb ha távol tartod magad! A vér nem válik vízzé! Ne rohanj a vesztedbe! Én megtettem, nagyon megszívtam, de lehet, hogy meg is érdemlem...
2013. jún. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!