Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan 13-15 éves, akinek már több kapcsolata volt, akár már szexuális is?
15 vagyok, nekem még nem volt szexuális kapcsolatom, de a mi osztályunkban is vannak ekkora ringyók. az egyik csaj 12 évesen vesztette el a szüzességét...:D szerinted? most 14 éves és 2 hetente váltogatja a pasijait, eközben állandóan sír a szája, hogy a pasik mekkora szemetek...és mindezt ismétlem, 14 évesen :) azért ezek után marha kíváncsi vagyok, mi lesz vele 20 évesen, ha már most ilyen problémái vannak...
hogy normális-e ez? nézőpont kérdése szerintem. erkölcsileg nem az, de most már egyre több és több ilyen gyerek lesz, hogy napközben hannah montanaról beszélgetnek, este meg go bulizni, ahol leisszák magukat a sárga földik, mert hogy jujj de menők 12-13 éves kis takonyként :D
/L
Az a gond, hogy egyesek túl sokat rágódnak más magánügyein... foglalkozzon mindenki a saját életével...
Aki ribanc akar lenni az legyen ribanc, aki szentéletű az szentéletű aki meg normális az meg az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!