Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan 13-15 éves, akinek már több kapcsolata volt, akár már szexuális is?

Figyelt kérdés
Csak mert én 13 éves vagyok és az osztályomban sokan szexeltek már és nem tudom, hogy ez csak nálunk van-e így, vagy amúgy is normális...

2013. máj. 19. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem normális. Azt hiszik, hogy ez a divat, ettől menők lesznek. PEDIG NEM!!! Később a nagy részük meg fogja bánni. Örülj annak, hogy te nem ilyen vagy. Még bőven rá érsz erre, érezni fogod, amikor itt az ideje. :) 15/f
2013. máj. 19. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
állj csak be a kis k*rvák sorába. gratulálok...
2013. máj. 19. 15:56
 3/9 anonim válasza:
14 év alatt a törvény keményen bünteti a szexuális életet.... csak mondom. Mond el az ofődnek, hogy mi a helyzet, hátha tudd segíteni, minden esetre én a helyedben rendőrséghez fordulnék...
2013. máj. 19. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy része tuti kamuzik.
2013. máj. 19. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2013. máj. 19. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyrészt fiú vagyok, másrészt meg nem tervezek szexelni most, majd ha lesz barátnőm. Egy része tuti kamuzik, de már voltam olyan osztálybulin, ahol láttam pár dolgot...az nem tűnt kamunak.. velük nem nagyon tudok beszélni, pedig érdekelne, hogy tényleg élvezik-e ezt, vagy csak divatból csinálják-e...
2013. máj. 19. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen ez téged.
2013. máj. 19. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:

15 vagyok, nekem még nem volt szexuális kapcsolatom, de a mi osztályunkban is vannak ekkora ringyók. az egyik csaj 12 évesen vesztette el a szüzességét...:D szerinted? most 14 éves és 2 hetente váltogatja a pasijait, eközben állandóan sír a szája, hogy a pasik mekkora szemetek...és mindezt ismétlem, 14 évesen :) azért ezek után marha kíváncsi vagyok, mi lesz vele 20 évesen, ha már most ilyen problémái vannak...

hogy normális-e ez? nézőpont kérdése szerintem. erkölcsileg nem az, de most már egyre több és több ilyen gyerek lesz, hogy napközben hannah montanaról beszélgetnek, este meg go bulizni, ahol leisszák magukat a sárga földik, mert hogy jujj de menők 12-13 éves kis takonyként :D

/L

2013. máj. 19. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy egyesek túl sokat rágódnak más magánügyein... foglalkozzon mindenki a saját életével...

Aki ribanc akar lenni az legyen ribanc, aki szentéletű az szentéletű aki meg normális az meg az legyen.

2013. máj. 19. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!