Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a kb 25tol felfele srácok már sokkal nyugisabban kezdednek bele egy kapcsolatba? Azaz miért nincs meg náluk az a lángolo szerelem?
A baratnöm összejött egy 28, én egy 26, és egy masik baratnöm egy 25 éves sráccal.Most kezdünk velük ismerkedni jobban, de egyikünk sem érzi azt h annyira keresnének, vagy ki lennenek akadva egy nagy szerelmtol.A 25 évest kerdezte a baratnöm, s azt mondta h az ők korukba már nem esnek hasra attol h felszedjenek egy csaj, mégha komoly kapcsira is.En 20 vagyok,de szeretném látni rajta h néha igazan akarna látni.Mert ha rákérdek akkor mondja, h persze h akarlak latni, ne viccelj..de nem akarok mindig rákérdezni.Igy meg olyan mintha mar vagy 2 éve járnánk..nincs meg az az első pár honapi lángolás.
Mit lehet tenni?
Az én barátom is 27 éves. Több mint 9 hónapja vagyunk együtt. Én már alapjáraton is nagyon ragaszkodó vagyok, talán ezért is volt furcsa az hogy a barátom közel nem olyan mint én. Én sem éreztem azt a bizonyost lángolást, ragaszkodást az ő részéről.
Kicsit kezdett kellemetlenné válni, hogy folyton hangoztatom hogy neki én semmit sem jelentek. És hogy adja már egy kis jelét annak, hogy én hozzátartozom! Ő pedig próbált győzködni, hogy de igenis higgyem el,hogy fontos vagyok neki csak ő egy kicsit másképp, nem oylan nagy hévvel éli át ezt az egészet!
Aztán szépen lassan megszoktuk egymást, és így közel a 10.hónaphoz, érzem és tudom hgy szeret és azt is hogy ragaszkodik hozzám! Azokat az apróságokat is értékelem nála, ami másnál már a semmi kategóriába tartozik.
És arra is rájöttem, hogy ha egy oylan barátom lenne, aki egy nap csak úgy spontán írni 7 "de hiányzol kicsim" smst, már rég meguntam volna! :)
Szóval összefoglalva, ne izgulj emberfüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!