Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül belemennétek kapcsolatba?
Én például 4 hónap után lettem szerelmes a páromba!
Először csak szerettem vonzódtam hozzá majd jött a szerelem...
Változó kinek mikor jön van akinek első látásra van akinek 100. látásra :)
26/f
Nem, semmiképp.
Csúnyán hangzik, de az első perctől kezdve untatna egy ilyen kapcsolat. Nem lenne az, ami mellette tartana. A hűség stb. másodlagos, ennek a hiánya el tudja rontani a kapcsolatot, de önmagában megtartani nem tudja. Kell az az őrület, ami magával ragad az első perctől kezdve, szóval én soha nem mennék ilyenbe bele, akit nem szeretek azt soha nem is fogom. 22/L
Én sosem voltam szerelmes, mikor összejöttem egy sráccal. Hagyom, hogy utána bontakozzanak ki az igazi érzések, ehhez kell 2-3 hónap minimum, először elég, ha csak tetszik és nagyon jól kijövünk, akkor már megérdemel egy esélyt. :) Viszont ha mégsem lesz nagy szerelem, nem húzom sokáig.
19/L
Köszi a válaszokat!
De, Utolsó, ha több ilyen is volt, akkor nem nagyon jött be a stratégiád, nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!