Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi szó nélkül eltűnik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szó nélkül eltűnik, másfél év után felhív. Mit akar?

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőtt úgy váltunk el egyik este, hogy másnap jön. Nem jött. Hívtam 2x nem vette fel. Ezután írtam neki sms-t, hogy szemét dolog volt így lelépnie, legalább elbúcsúzott volna, hogy ne várjam hiába. Elrendeztem magamban, töröltem a számát is.

Eltelik másfél év és ő van a vonal túlsó végén.

Kedvesen megkérdezi, hogy mi újság, hogy vagyok, mi történt velem...találkozhatunk-e...

Szűkszavúan beszéltem vele, igen-nem válaszokkal. A találkozhatunk-e kérdésre azt feleltem, hogy még most is ugyanott lakok...

Kíváncsi vagyok, hogy mit akar. Ha egyáltalán tényleg megkeres. Ti hogyan viselkednétek vele?

2013. máj. 30. 10:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Olyan erősek vagytok mindannyian.

Én ennyire gyenge lennék, hogy szóba állok vele és látni akarom, hallani, hogy mit ad elő?

Áhhh már az is gáz, hogy ide írtam ki a kérdést és már órák óta ezen agyalok. Pedig tényleg csak egy sze.mét di.sznó a sok közül.

Lehet, haza sem megyek ma, hanem elmegyek bulizni és keresse csak a hűlt helyemet...

2013. máj. 30. 11:17
 22/27 anonim ***** válasza:
En biztos ugy reagalam volna mint te, kivancsi lennek it akar...illetve nyilvan attol is fugg, hogy szeretem/szerettem-e...de azert nagyon vigyazz. En csunyan porul jartam. Elhagyott eletem szerelme, aztan 10 ev mulva derult egbol villa,csapas feltunt az eletemben, visszaedesgette magat,3 hona kemeny munkaval, ertsd napi 10-15 sms, hivasok, fb uzenetek, minden csatornam tele volt vele, elerte, hogy ne tudjak masra gondolni, aztan megdugott ketszer es hopp eltunt...ismet osszetorte a szivem..soha tobbe nem dolok be neki...pedig most is szoktunk neha beszelni, eszemben sincs vele talalkozni, tudom, hogy gyenge lennek...
2013. máj. 30. 12:51
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad.

Na látod, ezért nem értem a férfiakat. Miért éri meg nekik hónapokig nyomulni, ha csak egy-két dugásra van szükségük? Ha hiányuk van ott a kezük...minek ez az erőlködés? Miért kell ehhez egy másik embert játékszernek használni?

2013. máj. 30. 13:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, ennyi erővel minek egyáltalán csajt keresni?

Minden férfinek van keze. Mindennap kirázzák és röhögnek egy jót a csajokon...

2013. máj. 30. 13:04
 25/27 A kérdező kommentje:

Hát ha csak dugásra kell a csaj, akkor nem értem, miért keresik? Ennyit miért ér meg?

A szerelem, a társas együttélés szépségei, a közös jövő, a gyerekvállalás etc...na ezekért érdemes hajtani és teperni. De egy fél órás, órás élvezetért minek?

2013. máj. 30. 13:34
 26/27 anonim ***** válasza:

előre is elnézést a pejoratív kifejezésér, de ezért ,mert...

... "bejáratott p!na vagy!"

2013. máj. 30. 15:51
 27/27 A kérdező kommentje:

Nem jelent meg.

Legalább tudom újra a számát, hogy ha legközelebb hív, akkor fel se vegyem...

2013. jún. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!