Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szó nélkül eltűnik, másfél év után felhív. Mit akar?
Másfél évvel ezelőtt úgy váltunk el egyik este, hogy másnap jön. Nem jött. Hívtam 2x nem vette fel. Ezután írtam neki sms-t, hogy szemét dolog volt így lelépnie, legalább elbúcsúzott volna, hogy ne várjam hiába. Elrendeztem magamban, töröltem a számát is.
Eltelik másfél év és ő van a vonal túlsó végén.
Kedvesen megkérdezi, hogy mi újság, hogy vagyok, mi történt velem...találkozhatunk-e...
Szűkszavúan beszéltem vele, igen-nem válaszokkal. A találkozhatunk-e kérdésre azt feleltem, hogy még most is ugyanott lakok...
Kíváncsi vagyok, hogy mit akar. Ha egyáltalán tényleg megkeres. Ti hogyan viselkednétek vele?

Én azért nem állnék vele szóba, mert ő is ezt tette velem. Egy szó nélkül lelécelt. És még én legyek vele megértő?
Vicc.
Nyilván tudta, hogy mit vállal, és hogy a magatartása minősíthetetlen. Az a baj, hogy azzal, hogy nyitsz felé, tehát legalább a magyarázkodás lehetőségét megadod neki, azzal pont azt üzened neki, hogy nincs semmi baj.
Ez után meg ne is csodálkozz, hogy nem fog nőnek, hanem csicskának nézni.
Magyarázatot akarok kapni tőle. Utána valószínűleg elküldöm.
De adok egy esélyt arra, hogy bocsánatot kérjen és megmagyarázza miért lépett le szó nélkül.

11-es
A magyarázatra nekem van szükségem. Tudni akarom, hogyan működnek a férfiak.

ettől nem fogod megtudni, hogyan működnek, mert különbözőek
amúgy a találkozhatunk kérdésre, miért az volt a válaszod?
ha csak válasz akarok, akkor nem ez a reakcióm
amúgy egy primitív viselkedésre mit vársz, szarul fog esni, ebből nem fogsz tudni következtetést levonni, bocs N
Azért ezt válaszoltam, mert nem akartam, hogy elhívjon valahová és nekem kelljen kimozdulnom miatta. Ez a válasz volt részemről a bunkóbb verzió.
Nem egyedül élek, tehát ha beállít nem leszünk kettesben. Úgyhogy nem fog tudni sehogy sem levenni a lábamról. Ezt tudja ő is, úgyhogy ha itthon megkeres, akkor tudnia kell, hogy szex nem lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!