Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicholasz kérdése:
Nehéz túllépnem rajta?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy nagyon szép lány szoktam vele beszélgetni a fészen de van úgy hogy a kérdésemre ra 1 órára vag 2 re adja meg a választ egész nap a válaszát varom és látom hogy nem érdeklem őt és segitséget kérel tőletek hogy tudjam magamat ezen áttenni2013. máj. 29. 20:16
1/8 anonim válasza:
Keresel egy másik csajt, faceről meg letiltod. és NEM GONDOLSZ RÁ.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem megz iljen konnzen nagzon nehey es senki nincs a foldon ki oljan syep lezen mint o
2013. máj. 29. 20:22
3/8 A kérdező kommentje:
elnézést mert hibásan irtam
2013. máj. 29. 20:23
4/8 anonim válasza:
Nem, hogy hibásan, hanem konkrétan egy szót nem írtál le jól... No, mindegy, nem ez a lényeg. Sokkal többet én se tudok mondani, mint az első: keress mást, hidd el, tucatjával szaladoznak az utcán a szép lányok. :)
5/8 anonim válasza:
Lényegében értem:D Pedig muszáj lesz túl lépned rajta, az idő majd segít! :)
Sok sikert!
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom de nem megy mikor más lányra gondolok mindig eszembe jut az a lány
2013. máj. 29. 20:31
7/8 A kérdező kommentje:
Tudjátokmit nem fog ezentul sirni a szám NEM ADOM FEL ő az enyém lesz
2013. máj. 29. 20:33
8/8 TomMunk válasza:
Figyu :) Nem facebookon kell ismerkedni... Menj oda hozzá, hívd el valamerre (először valami mondvacsinált okkal, aztán már barátok lesztek, vagy többek, akkor csak simán). Ha máshol lakik akkor persze ezen nem lehet segíteni, de ha ott van, ahol te is, akkor hajrá! Mindent bele tesa-tesa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!