Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az izmosabb férfiak kellenek a nőknek?
a párom macis...a büdös életben nem volt kigyúrt majom, még akkor sem amikor beleszerettem...és mégis évek óta együtt vagyunk!
a másik meg, rühellem a kigyúrt emberkéket, nem is jönnek be...nekem nem kéne olyan pasi aki több időt tölt a tükör előtt mint én, aki állandóan befeszítve fotózza magát a tükörben és hasonlók...(persze biztos hogy van kivétel, aki nem így viselkedik, de olyannal a környezetemben még nem találkoztam)
direkt írtam kassanovának magyarosítottam baj? XDD
képzeld igen tudja a barátnőm, hogy enm ő az első nő az életemben. én is neki a 7. pasija vagyok ennyi. sztem egyikünk sem az a hu de elfajzott midenkivel összefekvős fajta, és ezek a számok korántsem sokak huszonévesen.
kérdező:
felejtsd el a hormontablettát, fiatal fiúcskás, pelyhedzőállúakra is éppúgy buknak a nők hidd el! :D
"Sármos és férfias arc? Lehet, hogy nekem pont az a bajom, hogy fiatalosabb vagyok. Na majd akkor elkezdek szedni mindenféle hormontablettát, hogy idősebbnek nézzek ki."
Szerintem neked a fejedben van baj azért nincs csajod.
Ekkora kreténségeket hordasz össze átlag nap-mint nap is gondolom.
Ezt meghallja egy valamire való csaj messze elkerül.
Nem konkrétan az izmos férfiak jönnek be a nőknek. Nézd meg Justin Biebert!
A nőknek leginkább a pénzes & sportkocsis pasasok jönnek be, mert anyagiasak és felszínesek, csak ezt akarják. Az első két válaszolónak meg helyből ment is a mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!