Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak az izmosabb férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az izmosabb férfiak kellenek a nőknek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 08:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még az kellene, hogy kövér legyek... :D
2013. máj. 29. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

a párom macis...a büdös életben nem volt kigyúrt majom, még akkor sem amikor beleszerettem...és mégis évek óta együtt vagyunk!

a másik meg, rühellem a kigyúrt emberkéket, nem is jönnek be...nekem nem kéne olyan pasi aki több időt tölt a tükör előtt mint én, aki állandóan befeszítve fotózza magát a tükörben és hasonlók...(persze biztos hogy van kivétel, aki nem így viselkedik, de olyannal a környezetemben még nem találkoztam)

2013. máj. 29. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:

direkt írtam kassanovának magyarosítottam baj? XDD

képzeld igen tudja a barátnőm, hogy enm ő az első nő az életemben. én is neki a 7. pasija vagyok ennyi. sztem egyikünk sem az a hu de elfajzott midenkivel összefekvős fajta, és ezek a számok korántsem sokak huszonévesen.

kérdező:

felejtsd el a hormontablettát, fiatal fiúcskás, pelyhedzőállúakra is éppúgy buknak a nők hidd el! :D

2013. máj. 29. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

"Sármos és férfias arc? Lehet, hogy nekem pont az a bajom, hogy fiatalosabb vagyok. Na majd akkor elkezdek szedni mindenféle hormontablettát, hogy idősebbnek nézzek ki."

Szerintem neked a fejedben van baj azért nincs csajod.

Ekkora kreténségeket hordasz össze átlag nap-mint nap is gondolom.

Ezt meghallja egy valamire való csaj messze elkerül.

2013. máj. 29. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem konkrétan az izmos férfiak jönnek be a nőknek. Nézd meg Justin Biebert!

A nőknek leginkább a pénzes & sportkocsis pasasok jönnek be, mert anyagiasak és felszínesek, csak ezt akarják. Az első két válaszolónak meg helyből ment is a mínusz.

2013. máj. 29. 16:07
 16/16 ittittitt ***** válasza:
milyen kelljen ?! a nyeszlett,cingár ,csoffhadt,zsírmalac? ki válassza ,önként és dalolva a csúfat?
2016. máj. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!