Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Volt közöttünk két héttel ezelőtt szünet amikor ugyan ez volt h hallani akartam ahangját de nem beszélt velem csak nyugtatgatott h így szeret meg ugy szeret--->akkor kórház lett belőle

ma lesz vizsgám és amíg nem hallhatom nem tudom mi lesz :'(

nem aludtam egy percet sem egész éjjel rá vártam h be kapcsolj a atelefonját :'( és most azt írta h feküdjek le és aludja és h minden rendben van, de én szeretném ahangját hallani, félek h megint szünet lesz vagy valami én meg megint mentőautóval fogok gyomor-bél vagy éppen szívbajok miatt kórházba kerülni :'( (((((((((

szívem kérlek vedd fl a telefont és kapcsold be :'(((((

2013. máj. 29. 07:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért kiváncsi lennék, hogy miért pontoztatok le?

(9es.)

2013. máj. 29. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:

"Azért kiváncsi lennék, hogy miért pontoztatok le?"

Gondolom emiatt:

"Azt tudom ajálani, hogy próbáld egy kicsit elfelejteni, meg utálni a nőket"

Miért kéne utálnia a nőket? Azért, hogy szegénynek soha ne lehessen egy boldog párkapcsolata? Ez egy elég beteges és kártékony hozzáállás lenne.

Saját magával kéne rendbe kerülnie, hogy ne csak egy másik embertől függve tudjon élni, hanem önállóan is; de ezen semmit nem segít (sőt), ha a keserűségét, önutálatát, (vagy akármi is vezette ide) rávetíti szerencsétlen nőkre, ahelyett, hogy felállna és találna egy rendes, értékes nőt.

2013. máj. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!