Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Volt közöttünk két héttel ezelőtt szünet amikor ugyan ez volt h hallani akartam ahangját de nem beszélt velem csak nyugtatgatott h így szeret meg ugy szeret--->akkor kórház lett belőle

ma lesz vizsgám és amíg nem hallhatom nem tudom mi lesz :'(

nem aludtam egy percet sem egész éjjel rá vártam h be kapcsolj a atelefonját :'( és most azt írta h feküdjek le és aludja és h minden rendben van, de én szeretném ahangját hallani, félek h megint szünet lesz vagy valami én meg megint mentőautóval fogok gyomor-bél vagy éppen szívbajok miatt kórházba kerülni :'( (((((((((

szívem kérlek vedd fl a telefont és kapcsold be :'(((((

2013. máj. 29. 07:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a kérdést. Ezért nem akar beszélni veled, mert ilyen kis nyámnyila vagy, viselkedj férfi módjára és ne hagyj neki támadható felületet.
2013. máj. 29. 07:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy.
2013. máj. 29. 07:55
 3/12 anonim ***** válasza:
nem szánalmas csak fülig szerelmes.
2013. máj. 29. 08:11
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Mert egy tutyimutyi kisfiu vagy, azert!

A nok nem szeretik az ilyeneket. Eros , magabiztos ferfi kell nekik!

Valoszinu le akar koptatni, azert nem valaszol.

2013. máj. 29. 08:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szedd már össze magad te szerencsétlen.
2013. máj. 29. 08:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Na ilyen pasi se kéne.. Ez a lányoknál sem szép, nemhogy a fiúknál. Elhiszem, hogy nagyon szerelmes vagy, de ez gáz. Az meg, hogy mentőautó visz el... Ne képzelj be magadnak betegségeket, mert ez az. És gáz, mint ahogy előttem írták.

Szedd össze magad, menj el vizsgázni, legyen sikeres, aztán hagyjd őt, majd keres ha akar.

2013. máj. 29. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de te magad cseszed el a kapcsolatodat...úgy ragaszkodsz egy mint egy pióca, ráadásul lelkileg zsarolod. (kórház) Ez minden csak nem egészséges.

Én tuti már rég dobtalak volna, úgyhogy ha ennél a csajnál még van esélyed hagyd abba a rajta függést és légy önálló.

2013. máj. 29. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de csatlakoznom kell az előttem szólókhoz, ha valaki ennyire függ a másiktól az iszonyatos teher a másik számára és ez szép lassan megöli a szerelmet.

A mondataid alapján Te a lány nélkül gyakorlatilag létezni nem bírsz... Az ember egy másik önálló személyiséggel rendelkező, szerethető emberbe lesz szerelmes... Ez a szerencsétlen lány ezt a másik _önálló_ személyiséget teljesen elvesztette, mert már csak egy tőle függő, a kapcsolatban teljesen feloldódó, önállótlan valaki maradt. ..

2013. máj. 29. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Júúj szegény srác. Együtt érzek veled, mivel én is hasoló természetü fiú vagyok. Azt tudom ajálani, hogy próbáld egy kicsit elfelejteni, meg utálni a nőket, nem érdemelnek meg téged, csak tönkretesznek, ha igen megszereted őket. Nem olyan aranyos-szeretnivalók mint ahogy mondják.
2013. máj. 29. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Te most a csajban nem bízol ennyire vagy magadban?

Bármelyik is, nagyon rendbe kellene tenni a dolgot, mert, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, a legtöbb ember visszataszítónak találja az ilyen szintű függést (értsd, rámehet a párkapcsolatotok).

2013. máj. 29. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!