Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan kikapcsolja a telefont, ócsárol engem és olyanokkal barátkozik akik engem megaláztak, szerintetek ez szép dolog?
Figyelt kérdés
Volt közöttünk szünet mert nagyon csúnyán viselkedtem, amikor elkezdődött a szünet, akkor örülve, hogy már nem tudok belépni a facebookjára, felvette a kapcsolatot azzal az egykori barátnőjével, aki engem ócsárolt és megalázott. Aztán letelt a szünet, ma volt amásodik randink, elhívtam mekibe, este már lekö.csögözött mert kellemetlenül érezte magát a kérdésem miatt. Majd kikapcsolta a telefont. Oké el kéne hagyjam, de az a gond hogy nem tudok kiszeretni belőle, szerintetek ez hová fog vezetni és velem mi lesz? Ja és fontos dolog, hogy állandóan hazudik a barátnőm, letagad vagy éppen "elfelejt" szerinte "jelentéktelen" információkat. Pl a szünet utáni első napokban azt mondta hogy közömbös volt neki ez az engem ócsároló lány(aki írt neki emailt), de közbe feloldotta facebookon és ráírt megkérdezni, hogy dühös e rá vagy sem(a barátnőmre) Mindig azért nyavalyog hogy nem bízok benne és mondja hogy "bizalom nélkül ez nem működik". DE akkor miért hazudik nekem? Én mondtam neki hogy akkor legyen őszinte és bízni fogok benne, de egyszerűen nem , nem és nem. Mi legyen? hogy vezessem rá hogy viselkedjen úgy, mint egy normális szerelmes?2013. máj. 29. 00:55
11/11 anonim válasza:
utolsó: ez itt a Gyakori Közt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!