Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jó az első alkalom? Mit csináljak, ha barátomnak egy csalódás leszek? 17/L
Szia!
Nos, én is 17 éves, szűz lány vagyok... :) Nekem a barátnőim elmondaása alapján ugyan fájdalmas az első egy-két alkalom, de hamar elmúlik és élvezni is tudod.
Én az írásod alapján úgy érzem, Te még nem készültél fel rá. Szerintem ne siesd el! Ha eddig tudott várni a barátod (és Te is), akkor még tudtok egy-két hónapot. Miért nem mondod el neki ugyanazt, amit ide leírtál? Biztos meg fogja érteni. KOMMUNIKÁCIÓ!
Sok sikert! :)
Köszönöm, várok még válaszokat!
Nem azt érzem, hogy nem vagyok még felkészülve rá. 4 hónapja vagyunk amúgy együtt. Hanem azt, hogy félek. Nem magától a szextől, mert nagyon kívánom már attól is gerjedek ha megfogja a kezem. Hanem attól, hogy csalódás leszek neki, meg hogy ő nagyon tapasztalt és bénázni fogok. Elmondtam neki is ezeket, de nem nagyon reagált, csak azt, hogy ne görcsöljek és meglátom nagyon jó lesz nekem. És hogy ő nem vár tőlem semmit, csak azt, hogy élvezzem. De akkor is. Áááááá!
Engedd el magad, és ne görcsölj ezen. Hidd el, nem lehet olyan önbizalomhiányos, ha ö biztat és támogat téged.
Az a lényeg,hogy ne görcsölj rá és bizz benne. Ez felmérhetetlen eröt ad majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!