Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? . Olyan hülye vagyok.!?!
Pár napja összejöttünk a barátommal, egy városban lakunk... mégis alig találkozunk.. rengeteg edzése van + suli és nekem is.. de ezt tudom el lehet intézni, de a szokásos problemo: van egy pasi aki már vagy 1 éve tetszik.. 2 hete hazakísért köbö 1-2 órát csókolóztunk az utcaajtóba..:D de utána semmi, elvitte a bicómat..:D aztán nem jelentkezett a hugán keresztül kaptam vissza a biciklimet..:S beijedhetett elég nagyok az elvárásaim.. No cigi, pia vagy más nő.. és mivel még én se voltam senkivel egy bő egy vagy fél évig velem se ( de ő is tudja, vagy lehet ő azt hiszi nálam csak házasság után...)ezt mondta..:D ez azért már túlzás
és nem érkezett meg.. mondjuk előtte egy héttel kikezdem az uncsi-tesójával.. (azt meg lebeszélte rólam.. mert engem úgy se lehet +***..:O) nem hívott nem írt..
nem is érdekelt addig amíg meg nem láttam a didzsibe, épp akkor amikor a barátommal felmentünk.. odaült velünk szembe.. meredten nézett ránk.. odajöttek hozzánk a mostani osztálytáraim, hogy: ti együtt:)
és a gyerek elkezdi debunkók, végig mindet figyelt a barátommal.. meg hallgatózott..:S aztán mondta egyik haveromnak + b nőmnek, h ő megy..(senki se kérdezte) mert unatkozik, akkor se ivott meg semmi.. (lehet azt hitte vissza tudja könyörögni magát)de egy megbízhatatlan fráter.. megpróbálok nem rá gondolni, így is nagyon féltékeny a mostani barátom, nézi a telóba az sms-eket, meg h kinek köszönök, kivel beszélek.. istenem még egy hete sincs h járunk..:S ez normális?Mit csináljak.. tudom h egyértelmű, h hagyjam azt a másikat mert ott a barátom, de hát izéé próbálom... ez is egy olyan mit tegyek kérdés:) köszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!