Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? . Olyan hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? . Olyan hülye vagyok.!?!

Figyelt kérdés

Pár napja összejöttünk a barátommal, egy városban lakunk... mégis alig találkozunk.. rengeteg edzése van + suli és nekem is.. de ezt tudom el lehet intézni, de a szokásos problemo: van egy pasi aki már vagy 1 éve tetszik.. 2 hete hazakísért köbö 1-2 órát csókolóztunk az utcaajtóba..:D de utána semmi, elvitte a bicómat..:D aztán nem jelentkezett a hugán keresztül kaptam vissza a biciklimet..:S beijedhetett elég nagyok az elvárásaim.. No cigi, pia vagy más nő.. és mivel még én se voltam senkivel egy bő egy vagy fél évig velem se ( de ő is tudja, vagy lehet ő azt hiszi nálam csak házasság után...)ezt mondta..:D ez azért már túlzás

és nem érkezett meg.. mondjuk előtte egy héttel kikezdem az uncsi-tesójával.. (azt meg lebeszélte rólam.. mert engem úgy se lehet +***..:O) nem hívott nem írt..

nem is érdekelt addig amíg meg nem láttam a didzsibe, épp akkor amikor a barátommal felmentünk.. odaült velünk szembe.. meredten nézett ránk.. odajöttek hozzánk a mostani osztálytáraim, hogy: ti együtt:)

és a gyerek elkezdi debunkók, végig mindet figyelt a barátommal.. meg hallgatózott..:S aztán mondta egyik haveromnak + b nőmnek, h ő megy..(senki se kérdezte) mert unatkozik, akkor se ivott meg semmi.. (lehet azt hitte vissza tudja könyörögni magát)de egy megbízhatatlan fráter.. megpróbálok nem rá gondolni, így is nagyon féltékeny a mostani barátom, nézi a telóba az sms-eket, meg h kinek köszönök, kivel beszélek.. istenem még egy hete sincs h járunk..:S ez normális?Mit csináljak.. tudom h egyértelmű, h hagyjam azt a másikat mert ott a barátom, de hát izéé próbálom... ez is egy olyan mit tegyek kérdés:) köszi

2009. okt. 5. 19:21
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
jaj lemaradt 17/l a két pasi 20-20
2009. okt. 5. 19:28
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
beszarás
2009. okt. 5. 19:30
 3/22 A kérdező kommentje:
hátkösz..
2009. okt. 5. 19:32
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Hűha nagynehezen kiszedtem belőle a lényeget.:D Figyi ha ezen a szex dolgon alakul azzal a sráccal akivel csak smároltatok akkor az elég gáz.Meg hát,ha összeakart volna jönni veled összejöhetett volna de eltűnt.Viszont az sem jó hogy barátod ennyire féltékeny,próbáljátok meg megbeszélni hogy egy kapcsolat az őszinteségen alapul.:) remélem tudtam segíteni:)
2009. okt. 5. 19:32
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
wáów o.O
2009. okt. 5. 19:33
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Na megyek bespajzolok par babkonzervet,mert ha ez a generacio fogja megtermelni a nyugdijamat akkor ehendoglok az tuti.
2009. okt. 5. 19:36
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
szerintem amit amit irtál azt ird újra, mert nagyon zavaros és alig lehet érteni. És nem akarom azagyammost megerőéteni h kibogózzam mi is volt pontosan. Nem tudom én szeméy szerint nem tudtam követni az esetet és most mi kivel történt. Főleg a vége felé zavarodtam el...
2009. okt. 5. 19:37
 8/22 A kérdező kommentje:
bocsi, megértelek utolsó, csak úgy jött és írtam.. de már az is jól esett hogy kiírtam magamból,
2009. okt. 5. 19:49
 9/22 A kérdező kommentje:
19:36 nagyon nagy wagy, akkorát borultam.. ez a mai generáció,.. hát én és mások newében is elnézést kérek, mert ez egy .......
2009. okt. 5. 19:50
 10/22 A kérdező kommentje:
címszawakban annyi: h még nem zártam le magamba, azt a BUNKó köcsögöt,.. és közbe bepasiztam.. csak most h megint láttam a bunkót(így tudod, meg am is az:D)akkor megint megcsapott pár érzés..:D és nem tudom h kivel mi, vagy mivel ki.., de ezt nem tarjátok tahóságnak a másikkal normális, barátommal szemben..?
2009. okt. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!