Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik nem adnak bele sokat azok jobbak? 24\F
Figyelt kérdés
Amúgy csak tapasztalat,hogy azok a pasik akik nem adnak bele annyit érzelmileg amennyit én,azokat sokkal jobban megbecsülik a csajok..igen mert aki ilyen, olyan semmilyen, vagyok,az a szemetekben valójában az Atyaúristen..Hogy most mert semmibe vesz titeket ez annyira izgalmas hogy erre élveztek el..Ezért nem értettem én meg a nőket sohasem,mert eszük az nincs,nem logikusan gondolkodtok az biztos..ja s akkor még ti szidjátok a pasikat hogy miért nem változnak meg,és ti mikor változtok meg? SOHA2013. máj. 28. 16:04
1/8 anonim válasza:
Na te pont az a típus vagy, akit meggyőzni nem lehet semmiről, csak a saját hülyeséged fogod hajtogatni, bárki bármit ír, úgyhogy maradjunk is ennyiben. Így viszont csajod sosem lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
ma 16:07
Te meg az a tipus vagy aki általánosit!
Jellemző rátok! :)
2013. máj. 28. 16:25
5/8 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Te az a tipikus lúzer vagy, aki a kudarcai után ahelyett, hogy átgondolná mit is szúrt el, inkább elkezdi lenézni a nőket.
6/8 A kérdező kommentje:
ma 16:41
Te meg egy se..fej vagy barátom :)
2013. máj. 28. 16:53
7/8 anonim válasza:
De nekem legalább nincs gondom a nőkkel. ;)
8/8 anonim válasza:
Csak azért írok, hogy legyen egy értelmes válasz is, egyébként részben egyetértek az előttem szólókkal. Igen, valóban sok csaj bukik olyan pasikra, aki semmibe veszi őket, lenézi őket, megalázza őket. Ezek a csajok 2 okból vannak ilyen pasikkal. 1: r****cok és csak a pénzre/szexre mennek, nem foglalkoznak vele, hogyan viselkednek velük. 2: rondák,soha nem gondolták, hogy lehet ilyen pasijuk, ezért elviselnek bármit (értsd: akár bántalmazás is) csak hogy villoghassanak amiért ilyen pasijuk van, mert így több az önbizalmuk a pasi meg csak kihasználja őket. A másik, hogy a pasi azért ilyen, hogy imponáljon a haveroknak és ő is akkora egy s***fej legyen mint a többi, mert így a haverok felnéznek rá és ő lesz az "Atyaúristen" a pasik szemében is. Ritkák azok a férfiak akik kimutatják az érzelmeiket, ezért őket nagyon meg kell becsülni, viszont azt meg sok nő nem tudja elviselni ha a pasi érzelgős. Nem vagyunk egyformák, ettől szép az élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!