Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen öregnek érzem magam. Beijedtem, lépjek?
18 éves korom óta vagyok a párommal.Sose volt felhőtlen kapcsolat,de úgy voltam vele fiatal vagyok ebből még bármi lehet. De most,hogy betöltöttem a 22,úgy érzem elrepült az idő és én nem erre az életre vágyom. Félek,ha 25 éves koromig nem találom meg az Igazit,akkor vége.
A pasik manapság amúgy is a tinikre buknak,félek,hogy senkinek nem fogok már lassan kelleni.
Ez csak átmeneti depresszió vagy lépnek kéne?
Nem értelek. :)
Én 28 éves vagyok és 18 éves srácoktól egészen matuzsálem korú faszikig kapom az ajánlatokat...
Egyáltalán nem öregedtél még ki semmiből.
Nincs olyan szabály, mely kimondaná, hogy 25 éves korodra meg kell találnod a nagy Őt. :)
Én pedig 33 éves vagyok. Nemrég személyit kért tőlem a Tesco-s pénztáros, amikor cigarettát vettem anyunak :D
Fülig pirosan adta vissza.
Nem cigizek, nem szoláriumozok, nem fekszem a napra, nem sminkelek és rendszeresen tisztítom a bőröm. A 22 éves kolléganőm agyonszolizta magát, tetoválva van a szájkontúrja, állandóan sminkel. 40-nek néz ki.
Az viszont, hogy ki hány évesnek érzi magát, belülről indul.
bocs, de nem vagy öreg
sajnos olyat ne várj, hogy ebből az ágyból kiszállsz és egyből ott a másik,
sajnos ha ez nem jön be, szakíts és keressél mást
nézd vannak olyanok akik a fiatalokra buknak, vannak akik a Te korosztályodra
ne izgulj, egy nő ált. 40-l kezd öreg lenni, ez a mai viszonylatban nagyjából a megítélés
van időd, gondold végig, ahhoz mérten cselekedj N
nézd vannak olyanok akik a fiatalokra buknak, vannak akik a Te korosztályodra
Miért, szerinted a Kérdező korosztálya nem a fiatal kategória?:D
Szia !
22 év felett mindennnap ajándék ! szóval ennyi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!