Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele csípett a s3ggembe, mi ez? :D
Szóval ma elég érdekes dolog történt.
Egyik osztálytársam (csaj) ült a padon, és hat valahogy úgy mentem el előtte, hogy beszéltem a másik padsorba át és bele csípett a s3ggembe. :D Érdekes volt, csak mosolyogtam, meg ő is. Nem tudtam mit reagálni rá. :Đ
Most tűnt fel, hogy állandóan mosolyog, ha össze téved a szemünk. Ezen kívül néha oda ül abba a padsorba ahova én. Ma például amelyik órán egy terembe voltunk, szinte mindig mellém vagy egy padsorba ült velem, és órán néha (5-10 percenként) össze futott a szemünk.
Akarhat valamit? Vagy ez kevés ahhoz, hogy akarhasson valamit?
16/F

Ha le akarod koptatni, mond azt neki, hogy máshol is szívesen megfogdoshat (és Te is szívesen megcsipkednéd őt)!
Ha nem, akkor meg menj oda hozzá, hívd el iskola után valahová és beszélj vele!

Fene tudja, szimpi vagy neki biztos, de lehet ez csak pajkos bohóckodás is. Nekem annó még középiskolában a lányok mindig a fenekem csapkodták, már féltem lehajolni:)
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!