Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal csütörtökön szeretkeztünk, és utána csípett a vizeletem ( TÖBBI LENT)?
Én rendszeresen "felfáztam" szeretkezés után, de annyira hogy antibiotikum kúra kellett. Aztán rájöttem hogy muszáj utána elmennem pisilni, vagy gyorsan lezuhanyozni és akkor nem történik ilyen.
Ha véres lesz a vizeleted vigyázz és menj el orvoshoz mert sokkal rosszabb lesz és vesebajod lehet.
A legjobb ha elmész dokihoz hétfőn kapsz vmi gyógyszert vagy kúpot és szerdára kutya bajod!
Jobbulást.
Mindenképpen orvos, mert nem tudni, hogy hüvelyi vagy hugyúti fertőzésed van és a kezelés szempontjából nem mindegy.
Kedves első válaszoló!
Nekem ugyan ez volt 2 évig, mire meguntam a sok gyógyszert, az sem segített ha szex után pisiltem egyből meg zuhanyoztam, nekem minden éjjel kis kell mennem legalább egyszer pisilni és akkor nem leszek beteg. Ébresztőt állítok be.Nagyon gáz :S
Amíg nem múlik el, ne menjetek Balcsira.
Egyrészt a pasid is fertőz meg te is, és oda-vissza fogjátok adogatni, főleg ha csak te kezeled, ő meg nem.
Másrészt elég gusztustalan dolog, hogy leülsz mindenhova fürdőruhában, mész a vízbe, használjátok a közös zuhanyt, és terjesztitek mindenhol.
Harmadrészt a nedves fürdőruha a legjobb táptalaj, főleg a Balaton koszos, baktériumos, agyagos vizével megfűszerezve. Mire hazajöttök, lero.had a micsodátok...
Nem beszélve arról, hogy egész nyaralás alatt vakarózni meg övön alul bűzleni fogtok, nem pedig hancúrozni esténként.
tudod mér csipet?
MERT A SPERMA SAVASS!!!!PH BAN 32 ES SAVAS SZOVAL VIGYÁZZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!