Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.5 hetes terhes vagyok...

Kb.5 hetes terhes vagyok csütörtökön megyek orvoshoz. Ez a 4-edik babám 36-éves vagyok és soha semmi baj nem volt! De most barnáztam ma reggelre miután tegnap szeretkeztünk a férjemmel és fáj a hátam is és mensis görcseim vannak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Barnázás az nem baj ha véreznél az baj lenne,de a göcsök hát az már nagyobb baj.Nagyon erősek a görcsid?Megnyugvás képpen vennék egy tesztet még ma és megcsinálnám.A saját magam megnyugtatásául,vagy ha az se nyugtat meg elmennék orvoshoz.Kitartás és Szurkolok hogy ne legyen baj!Boldog és Gondtalan Baba várást!

28 hetes kismami

2009. febr. 23. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minél hamarabb menj el a dokidhoz!De ne gyalog!
2009. febr. 23. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló.Én az első babámmal barnáztam,egy hétig feküdtem korházba ,szigorú ágynyugalom,menj minél hamarabb orvoshoz,hogy ne legyen semmi baj!
2009. febr. 23. 10:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok!Tesztet pénteken csináltunk másodszor és ott volt a két csík!
2009. febr. 23. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mielőbb doki!

A barna sokkal jobb, mint a piros, de fenygető vetélés jele!

Szorítunk, de menj dokihoz!

2009. febr. 23. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 5+1 naposan volt barnás folyásom. Kaptam rá gyógyszert, majd 2 napra rá megint barnás folyás, rá egy hétre megint, sőt a múlt héten 2 naponta volt. Totál beparáztam, de képzeld, az uh-n a picivel minden rendben volt! A gyógyszer adagomat emelték és kiírattam magam táppénzre. Remélem minden oké lesz ezután is. Szerintem keresd fel a dokid, hogy megnyugodhass.
2009. febr. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!