Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy nőnek bohócot csinálnia manapság magából, ha nem akarja, hogy a "párja" félrelépjen?
Én is ere gondolok amikor pl cool nightot nézek vagy maori láz meg ilyen baromságok. (Lehet csak át kéne kapcsolni) Teljesen kiábrándító, amikor azt sugallják, hogy sosem leszek elég jó.
Egyszer a ciciméret túlspilázása másszor meg a szexuális technika unalmasnak titulálása harmadszor meg az alkalmi kapcsolatok nyomatása megy. Kihasználják, hogy az ember amúgy sem bízik magában és csak még mélyebbre sodorják, hogy majd az ő választékuk feldobja a szánalmas unalmas életet.
Azt hittem csak én vagyok ilyen hiperérzékeny ódivatú némber.
Még jobb, hogy a nőknek nyomják a hülyeségeket, de a férfiakat meg senki nem kérdezi meg, hogy tetszik-e nekik, vagy, hogy mit szeretnének.
Ezzel is csak k* csinálnak még a normális lányokból is. Mert kénytelenek lesznek azok lenni ha úgy akarják érezni, hogy kelljenek valakinek. :S
1, Tök mindegy, mit írnak, nem kötelező elolvasni.
2, Úgy látszik a férfiak ezzel(1,) jobban tisztában vannak, azért nem írnak nekik ilyet, mert kevésbé/kevesebben fogékonyak rá. (Valószínűleg több férfi öntörvényű, náluk ez elfogadottabb.)
3, Amúgy is a társadalmi megítélésük más, egy férfinál lehet kevésbé értékmérő, hogy mennyire kívánja a párja. Egyszerűen nem ezt várjuk el tőle, hanem, hogy megmássza a Csomolungmát, legyen sikeres az üzleti életben stb. Ez persze lehet nagyon igazságtalan, de attól még ez van.
Szintén értelmetlen kérdés, hogy lehet-e a nőknek szórakozni? Lehet. Csak adott esetben ez is más társadalmi megítélés alá fog esni. Azonban ha az adott nőt adott pillanatban ez nem érdekli, akkor rájöhet, hogy mivel nem iszlám államban él, nem fogják megbotozni, korbácsolni érte, tehát a döntés az Ő kezében van éppen annyira, mint a férfi kezében a saját döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!