Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaimhoz szól a kérdés. A feleségem kicsit duci,169 cm,75 kg, szép nő, kedves, (26 éves) mégis aggaszt, h mások mit gondolnak róla. Engem nem zavar a súlyfeleslege, nagyon kívánatos is. Ti mit gondoltok aggodalmamról? 35F
na kedves kérdező, hiába mondod, de Neked van gondod, mert változol, ami természetes, de Te így éled meg,
kicsit gondolkozzál el ezen,
amúgy ez nem is igazán súlyfelesleg, N
Habár én nő vagyok, azért mégis válaszolok. Az én pasim olyan 7-8 centivel alacsonyabb nálam, pedig én sem vagyok több 170-nél. Én sportos alkat vagyok, ő meg a legkevésbé sem az. Még a mackó típustól is messze áll. A kapcsolat elején bennem is felmerült a kérdés, hogy jó-e ez így, vállalható-e a dolog. Aztán megszerettem, és mára már pont lesz@rom, hogy mások mit gondolnak. Ő a pasim, és úgy jó, ahogy van, imádom mindenét, a sörhasával együtt.
Szóval gondold át mégegyszer, hogy kinek van problémája a feleségeddel.
Mellesleg remélem, hogy ezt azok a férfiak is olvassák, akik állandóan azt kérdezik, hogy a magasságuk, meg a súlyuk miatt fognak-e valaha is barátnőt találni.
Értelmi szintednek megfelelő házasságban vagy. "Retkes bálna" ez most komoly?
Lehet "jól nézel ki" (vagy sem) de értelmi szinted igen-igen alacsony. Jó helyen vagy ott az impotens Alkesz Józsi (a kocsma királya) oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!