Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ki mennyire szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ki mennyire szereti a telt lányokat? Inkább legyen egy lány telt, vagy inkább legyen vékony?

Figyelt kérdés

Vékonyat írok, direkt nem soványat. És teltet írok, direkt nem husit vagy ducit. Tudom, hogy a többség a husira és a ducira már egyből ugrik is...

A kérdés az lenne, hogy melyiket részesítik előnyben inkább a férfiak?

2013. máj. 27. 12:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező neked am mi a bajod?? Akin 10 kiló fölösleg van az húsi.

Csak h érzékeltessem, h pl nálam a normál az olyan 60kg nekem ami belefér az 75kg az még húsi de az felett már kövér.

És én inkább a hussakat részesitem előnyben. aki már a 100 kiló felé huz az menjen mozogni mert egészségtelen.

2013. máj. 27. 12:41
 12/21 Buborék Fejü ***** válasza:
Normál testalkat, vagy vékonyabb
2013. máj. 27. 12:41
 13/21 A kérdező kommentje:

A telt az nem egyenlő azzal, hogy elhízott!

Lehet, hogy sokaknak csalódást kell okoznom, de senki nem fog meggyőzni arról, hogy az 50 kilós nő a követendő példa, mint ahogy arról sem, hogy a 120 kilós. Előbbi anorexiás, utóbbi elhízott. Esztétikai és orvosi értelemben is! Egyik véglet sem követendő... Szerintem a normális az valahol a kettő között van, 60 kg és 80 kg között.

2013. máj. 27. 12:50
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a formásan, arányosan telt jön be. Akit ha megsímogatok akkor nem megy szálka a kezembe! De az ujjaim között ne is fojjon ki a zsír!

F.

2013. máj. 27. 12:58
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

"senki nem fog meggyőzni arról, hogy az 50 kilós nő a követendő példa, mint ahogy arról sem, hogy a 120 kilós. Előbbi anorexiás, utóbbi elhízott"

Hmmm... a feleségemnek a 48 kiló az ideális testsúlya ÉS még véletlenül sem anorexiás.

NE általánosíts! Nem mindegy, hogy ki milyen magassághoz annyi, amennyi!

(Ő éppenséggel 158. A 48 nála a normál, 58-al gurult, 44-el pedig kórházban lett volna a helye olyan vékony volt.)

2013. máj. 27. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ a dolog, hogy a 60 és 80 kilóhoz mekkora magasság tartozik, hogy oszlik el rajta a súly!
2013. máj. 27. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Teltebb csajok jönnek be ők nőiesebbek sokkal !30/f
2013. máj. 27. 13:09
 18/21 anonim ***** válasza:

vékony ne legyen, duci lehet vagy átlagos :P

f19

2013. máj. 27. 19:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor szereted, ha nem nagyon ciki, akkor nem szereted, vagy nem vagy önmagad. Én szeretem a telt lányokat, de Te szereted-e? Nekem nem "ciki" megjelenni vele seholsem, nem érdekel mit mond a nagytöbbség!
2013. máj. 28. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a lenyeg hogy legyen mibe kapaszkodni de ne allitsa el a verkeringestvha az olembe up.
2013. máj. 29. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!