Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tiz napja szakitottunk a baratommal, akivel 1 evig egyutt eltunk. Voltak kozos terveink, kisbabat szerettunk volna es kozos jovot. De sajnos eleg sokat vitaztunk aprosagokon, mert mindketten makacsak vagyunk es felre is ertetunk egymast. Ennek ellenere en nagyon szeretem es tudom, hogy o is. De betelt neki a pohar az utolso vitank alkalmaval es nem akarja tovabb folytatni. Ugy erzi semmi nem fog valtozni, ha ujrakezdjuk. Ezert eselyt sem ad mar. Az uzeneteimet olvasatlanul kitorli, nem tudok komunikalni vele, teljesen elzarkozik, nagyon eltokelt, hogy uj eletet kezd, pedig tudom, hogy nagyon szenved es o is szeret. Vissza szeretnem kapni ot. Kerlek adjatok par tanacsot, mit tegyek?
2009. okt. 5. 12:18
1/8 anonim 

válasza:

szóval... lehet, hogy utálni fogsz. de leírom kerek perec mit gondolok. (mondjuk nem tudom hány éves vagy, de nem is számít). tehát, ezek egyértelmű jelek... miért mondod hogy szeret? ha szeretne lenne annyi benne, hogy legalább a leveleidet elolvassa. 10 napja szakítottatok, 10 nap alatt nem hiányzol neki, nem jött rá, hogy hibázott. őszintén szólva úgy látom, hogy látni sem akar, és hallani sem akar felőled. Te pedig ne fuss utána, sokkal jobbat érdemelsz. ha ennyire nem képes, hogy szakítás után, legalább leüljön beszélgetni veled, hogy mi legyen akkor menjen a fenébe. tudom, hogy nehéz, mert te szereted őt, én azt mondom hogy ne keresd őt, ne fuss utána, mert az taszító! főleg ha ő szakított! hagyd magára, 2-3 hétig, se sms, se üzenet, semmi! és ezt nagyon komolyan mondom! csak tovább rontasz a helyzeten, mert idegesítőnek fogja már találni (vagy már annak találja), hogy szakított veled, elege lett belőled, és te ennek ellenére bombázod üzenetekkel. elmondom neked, mikor szakított velem a barátnőm 2 év után, én is azt hittem, hogy szenved, hát nem... 2 nap alatt kiheverte, és ment pasizni az éjszakába. pedig én is azt hittem, hogy minden a legnagyobb rendben. ennek már 2 hónapja, azóta nem keressük egymást, és már kezdek megnyugodni. adj neki 2-3 hetet, tényleg, addigra eldönti mit akar hidd el, ha nem keres, akkor nem érdekled őt... lépj túl rajta. bocs ha túl nyers voltam, de én így látom a helyzetet. 21/F
2/8 anonim 

válasza:

Sehogy nem tudod visszaszerezni, és értelme sem lenne. Felejtsd el. A volt pasid nem trükközik, megmondta, hogy nem akarja tovább Veled folytatni ezt a kapcsolatot.
3/8 anonim 

válasza:

Felejtsd el, túl késő bármit tenni...
Jakomo 25f
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi az oszinte valaszokat. Azert gondolom, hogy meg szeret, mert nem o dobott ki konkretan. Ugy tortent, hogy egy hulyesegen o felkapta a vizet jogtalanul en pedig ettol kiakadtam ( plane hogy napok ota tudogyulladassal fekudtem otthon es stresszes voltam) es azt mondtam ,hogy elegem van abbol, hogy ezt csinalja velem. Osszepakoltam hirtelen felindulasbol es elkoltoztem. De o akkor meg azt mondta szeret es nem is vette komolyan hogy elmegyek. Gondoltam , rajon hogy hibazott es keresni fog. De nem igy lett. Szombaton lettunk volna egy evesek es elmentem hozza, bocsanatot kertem, amiert igy oldottam meg a problemat, hogy elmenekultem, de alaptalanul vadolt hulyesegek miatt. Ekkorra o mar eltokelt volt, azt mondta o lezarta, semmi sem fog valtozni, ha kibekulunk , o tovabb akar lepni, tudja, hogy kegyetlen es lehet hogy meg fogja banni,de ez van. Latszott rajta , hogy szenved. Megsem akarja ujrakezdeni.
2009. okt. 5. 20:29
5/8 anonim 

válasza:

Sehogy. Ezt elbuktad. Lépj tovább.Sajnálom. :(
6/8 anonim 

válasza:

Adam Joyrider Visszaszerzem az exem: nekem nincs meg a könyv de olvastam hogy sokaknak segített. Ez egy ebook ami 3 könyvet tartalmaz még igy asszem 4- 5 ezer forint
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen az otletet, megprobalom megszerezni a konyvet. Azt mondtad te olvastad. Voltal hasonlo helyzetben? Segitett a konyv?
2009. okt. 8. 08:14
8/8 anonim 

válasza:

Szia, voltam és vagyok hasonlo helyzetben másfél hónapja. A könyvet tegnap kezdtem el olvasni, és vannak benne érdekes dolgok, majd kiderül mi lesz. Ha érdekelt vagy még az ügyben irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!