Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy udvaroljak neki?
Figyelt kérdés
Van egy lany az osztalyban. A neve Zs. Arca olyan edes mint az eper. A haja barna mint a szarvas. Azthiszemszerelmesvagyok.
Tahat van egy lany az osztalyvan aki nagyon tetszik es hat azthiszem beleszerettem Zs-be. DE nem tudom hogy udvaroljak neki ill. kedveskedjek neki... Valami otlet? Hogy hivjam el randira?
2013. máj. 26. 22:08
1/7 anonim válasza:
Benned egy költő veszett el... nem értem neked minek tanács, h h hívd el :D
4/7 anonim válasza:
Köss egy piros masnit a farkadra és mond neki, hogy van egy ajándékod számára.
5/7 anonim válasza:
szarvas?legyen inkább medve te kis DON JUAN:DD
6/7 anonim válasza:
XD mi ezt az Aldi reklàm szöveget irtuk egy fiúnak az oszt.ból és jòl beégett amikor az osztàly meglãtta a faliújsàgon:DD...különben csak mondj neki olyanokat ,h szép a szeme vagy ilyesmi... ha akarsz irhatsz neki Valami verset/levelet (nézz a neten valamit) is (habàr en vilàggà szaladnék ,ha valaki vaalami nyàlas verset/levelet irna neekem ,de a legtöbb lànynak ez bejön).. jja és ùgy hìvd el randira ,h nincs-e kedve valamikor ( pl: hétvégén) talàlkozni veled és elmenni ( moziba ,sétàlni ,fagyizni...stb. ) vaalahova.
7/7 anonim válasza:
Agancsa is van?
20/L egyébként aranyos vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!