Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit hogy vissza jött hozzám 1 év elteltével?
2 évig voltunk együtt de megcsalt engem többször is , majd elhagyott. 1 évig voltunk külön. Én őt nem tudtam elfelejteni, néha beszéltünk egymással (szülinap, karácsony) de neki az 1 év alatt több nője is volt, nekem senkim, én őt soha sem tudtam elfelejteni.
Most megkeresett hogy próbáljuk meg újra. Ez jelent valamit?
Igen, valószínűleg annyit jelent hogy most éppen nincs neki senki jobb. (ne haragudj)
Szerintem ebbe semmiképp ne menj bele.
Vagy az elsőnek van igaza vagy pedig rájött hogy téged senki nem tud pótolni és hogy milyen jó volt veled. Viszont az én verziómra sokkal kisebb az esély. :D
23/F
Aki egyszer megcsalt, az meg fog többször is!
Ez meg már ott elbukott, hogy ő már többször is megcsalt amíg együtt voltatok. 1 év alatt több nője is volt, és most, hogy nincs senkije, visszament hozzád. Én eleve is nem is beszéltem volna vele soha többet, ha megcsalt. A másik meg, gondolkozz már b*sszus. Jó, hogy azt mondja szeret és hiányoztál neki, csak így tud a bizalmadba férkőzni, hogy hazudik. Te, naiv kislány meg elhiszed neki.
Dobd a halál f*szára, ha nem akarsz megint csalódni, ennyire hülye ne legyél.
19/L
(hetes vagyok) Ha átb*sz és csak kihasznál, ne az legyen a következő kérdésed, hogy miért tette ezt veled. Te életed, én szóltam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!