Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy nő ragad rám?

Figyelt kérdés
Állandóan SMS írogat menjünk ide-oda ahol természetesen én állom a költségeket, ahol szereti magát produkálni mivel nagyon intellektuel és kissé zavaró mert én nem mindig értem amit mond és van, hogy nem nem tudok hozzászólni a témához. Régebben jártunk de nekem már nem olyan mint rég.
2009. okt. 5. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjad már! Megmondod neki, hogy felejtsen el nem vagytok egymásnak valók. Vagy ha nagyon találkozni akar kezdhet fizetni is.... elvégre ha akkora entellektuel akkor azt is megérti, hogy nők kivívták az egyenjogúságot és dolgozhatnak is tehát van arra is pénzük, hogy ők állják a cekhet. Ne legyél palimadár. Inkább add meg nekem a számát majd én eldumálok vele :D:D:D:D:D
2009. okt. 5. 12:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le a válaszadókat,kivéve téged mert szerintem te pontoztad le a többieket.10:43-as válaszadó.
2009. okt. 5. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Ledöbbentő...jól értem?

Van egy lány akivel jártál, de tartod vele igen aktívan a kapcsolatot, bár nem a barátnőd, te pénzeled a "kicsapongásait" mindenhol, és a lány mindenhogy produkálja magát ahogy tudja?

Hát kezdjük ott hogy ha már szakítottatok akkor valóban azt kellett volna tenni.

Lehet hogy ez a lány úgy érzi még mindig az övé vagy?

Vagy vissza akar szerezni és te ezt rühelled?

Ha úgy érzed iritál miért nem szakítasz vele meg minden kapcsolatot vagy/és miért nem mondod meg neki mi a helyzet?

jakomo 25f

2009. okt. 5. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lehet azért produkálja magát, mert szeretne tetszeni neked, megfelelni, okosnak és értelmesnek tűnni, lehet azt hiszi ez tetszik neked, és nem mer laza lenni, vagy önmaga. Az viszont, hogy te fizetsz az nem jó, persze lovagias tőled, de ő neki meg nem kellene visszaélnie a helyzettel. Mond el neki, hogy nincs pénzed, de van olyan program is amihez nem kell pénz. Ha meg nem szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, őszintén mondd el neki az okokat, hogy tanuljon belőle, csak kedvesen mondd, biztos nehéz ezt így őszintén kimondanod neki, de hidd el, sokkal többet árt a mellébeszélés, mert aztán csak felesleges dolgokon agyal, és még csak azt sem tudja majd mi a baj vele, és talán újra elköveti ugyanezt egy másik kapcsolatban, és megint csak magára marad... Szóval csak kedvesen és öszintén, szerintem.
2009. okt. 5. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy már nincs közös témátok.
2009. okt. 5. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!