Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy nő ragad rám?
Figyelt kérdés
Állandóan SMS írogat menjünk ide-oda ahol természetesen én állom a költségeket, ahol szereti magát produkálni mivel nagyon intellektuel és kissé zavaró mert én nem mindig értem amit mond és van, hogy nem nem tudok hozzászólni a témához. Régebben jártunk de nekem már nem olyan mint rég.2009. okt. 5. 08:54
1/15 anonim 

válasza:

Ha annyira zavar, akkor nem is kellene reagálnod az SMS-eire, nemhogy még el is menj vele ide-oda. Ennyi.
L/22
2/15 kolosszus22 

válasza:

Egyszerűen mondd meg neki, hogy neked már nincs kedved olyan sűrűn vele lógni, más dolgod van és hagyjon békén egy kicsit.
3/15 A kérdező kommentje:
Az kihagytam,hogy egy randi több ezer forintomba kerül,de mivel nagyon kedves tud lenni nem akarom bunkó módon lekoptatni.
2009. okt. 5. 09:00
4/15 anonim 

válasza:

Szia!Ne reagálj az sms-eire,egyszerűen ne írj neki vissza,és ne menj el vele sehova.Talán majd észbe kap.Ha attól félsz,hogy megbántod,akkor szerintem ne rágódj ilyeneken,inkább most sértődjön meg,mint hogy később-mikor nehéz kimászni a dolgokból-komolyabb veszekedés alakuljon ki köztetek emiatt.Ne hagyd,hogy reménykedjen!Mondd a szemébe,hogy ő ne az eseted,és nem érzed magad jól vele,mert nincs meg az a bizonyos ,,szikra"...Ha normális a csaj,meg kell értenie,és el kell fogadnia a helyzetet.
5/15 anonim 

válasza:

Öregem, vakard le magadról oldószerrel, majd akkor nem fog annyira ragadni... láma
6/15 anonim válasza:
hajtsd el a p.....csába!csak huzogatja az "ezreseket a zsebedből!!nem vágod?!ilyen kis k..ból van százmillió!!!ha meg már megvolt,akkor nem is vágom mit görcsölsz ezen??
7/15 kolosszus22 

válasza:

8:59 vagyok! Akkor mondd neki azt, hogy most nem állsz valami jól anyagilag! Tehát vagy ő fizet v. hanyagoljátok a dolgot, ebbe ő sem tud belekötni. Mellesleg én sem szeretem az ilyen csajokat akik nagyon tudnak programot szervezni, aztán meg elvárják, hogy te fizess mindent. Nagy lóf@szt!
22/F
8/15 anonim 

válasza:

Mindig, amikor hív, mond meg neki, hogy oké, de viszed a barátnődet. És jelentsd ki, hogy ki ki a magáét alapon.
9/15 anonim 

válasza:

Miért lett mindenki lepontozva? Érdekes...
Tanácsot vár, adunk neki, és lefelé mindenki válasza... Érdekes...
10/15 anonim 

válasza:

Miért kell az sms-ekre reagálnod? Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel, hogy milyen kis intellektuális barinőd van?! Ha nem érzed vele jól magad, hát ne menj. Vagy azért vonzó a helyzet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!