Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyertyafény, füstölők?
Srácok, ti örülnétek vagy tetszene, ha a lány gyertyákkal füstölővel várna titeket, vagy az effajta romantikus légkör megteremtése inkább a ti dolgotok ?
=)
Az én véleményem szerint ez csak a filmekben látott mű romantika. Én nem mutatnám ki, de nem örülnék ha a kedvesem így várna. De nem tudok nyilatkozni csak a saját nevemben.
Az ilyen helyzetek megteremtése szerintem egyik félnek sem a dolga. Legfeljebb csak lehetőség.
Ha úgy gondolod hogy a barátod örülne neki akkor vágj bele.
Megszólni érte biztosan nem fog.
Úgy olvastam a kérdést, hogy: Gyertyafény, füstölök?
Azt hittem vmi poén akar lenni:)
Én lány vagyok, de sztem a fiúk nincsenek oda az ilyen dolgokért, h gyertyafény, meg füstölögtetők.
Nekem ugyan nem hiányzik és én sem szervezek ilyenekt, felesleges giccs, ami a "mesékben" jól mutat.
22/F
Én fiú vagyok és rengeteg gyertyám, illetve füstölőm van otthon. A legjobb egy nehéz nap után elmerülni a kádban egy jó kis füstölővel, gyertyafényben :) Szóval én örülnék neki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!