Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy pasi nincs kigyúrva akkor már nincs is esélye?
de h lehet ilyet kérdezni,csukott szemmel közlekedsz?
Hány de hány sovány,gizda srácnak van nője,ja de lehet őnekik lecsatolható izmaik vannak amiket csak otthon használnak.
"bonny5 válasza:
Nincs olyan, hogy "lányok ízlése", mert minden lányé más, én nem szeretem a kigyúrtakat, de lehet az a lány aki neked tetszeni fog, ő igen, szóval nem sokra mész az itt kapott válaszokkal...
"
Ez nem igaz, mert ti lányok mind egytől egyig az izmos pasikra buktok ez genetikailag így van kódolva, max egy pasi a humorával, figyelmével, magabiztosságával olyan fellépést kelt, hogy ezáltal elnézitek neki.
És persze izmoson az egészségesen izmosakat értem, nem a széjjelgyúrt állatokat.
12! ez nem jött be, nem tudom honnan veszed ez lenne belénk kódolva, nem egy lányt ismerek, abszolút nem ez ami felkelti az érdeklődésüket, a srác esze, beszéde, ez többet számít
kedves kérdező 14 évesen nem is lehetnél még csak izmos sem, ha hozzáértőt kérdezel, 15 éves kornál korábban nem is lenne érdemes kezdeni, oké max van egy két dolog,
ne izgulj addig is inkább szerezzél széles látókört, többre mész vele N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!