Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha egy pasi nincs kigyúrva akkor már nincs is esélye?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami izmos alkat 14/f

2013. máj. 26. 17:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

de h lehet ilyet kérdezni,csukott szemmel közlekedsz?

Hány de hány sovány,gizda srácnak van nője,ja de lehet őnekik lecsatolható izmaik vannak amiket csak otthon használnak.

2013. máj. 26. 17:13
 12/24 anonim válasza:

"bonny5 válasza:

Nincs olyan, hogy "lányok ízlése", mert minden lányé más, én nem szeretem a kigyúrtakat, de lehet az a lány aki neked tetszeni fog, ő igen, szóval nem sokra mész az itt kapott válaszokkal...

"

Ez nem igaz, mert ti lányok mind egytől egyig az izmos pasikra buktok ez genetikailag így van kódolva, max egy pasi a humorával, figyelmével, magabiztosságával olyan fellépést kelt, hogy ezáltal elnézitek neki.

És persze izmoson az egészségesen izmosakat értem, nem a széjjelgyúrt állatokat.

2013. máj. 26. 17:14
 13/24 anonim válasza:
úgy értettem elnézitek, neki, ha mondjuk sovány, vagy kövér
2013. máj. 26. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
#12 Hát persze.
2013. máj. 26. 17:16
 15/24 A kérdező kommentje:
és ha a srác gitározik? (igaz még csak 2. éve)
2013. máj. 26. 17:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Könyörgöm kedveském, miért fontos neked ennyire nőt kapni? :) Értem én, hogy ennyi idősen ez izgalmas téma meg minden, de ez a görcsösség, hogy mit kéne ahhoz csinálni, hogy legyen, nagyon nem jó hozzáállás... Gyerekek vagytok ti még az egészhez, nemhogy a másikat, magatokat sem ismeritek. Persze, valahol el kell kezdeni, de hogy valaki már ennyi idősen okokat keressen, miért nem jön még össze neki a dolog, enyhén szólva is túlzás...
2013. máj. 26. 17:22
 17/24 anonim ***** válasza:

12! ez nem jött be, nem tudom honnan veszed ez lenne belénk kódolva, nem egy lányt ismerek, abszolút nem ez ami felkelti az érdeklődésüket, a srác esze, beszéde, ez többet számít

kedves kérdező 14 évesen nem is lehetnél még csak izmos sem, ha hozzáértőt kérdezel, 15 éves kornál korábban nem is lenne érdemes kezdeni, oké max van egy két dolog,

ne izgulj addig is inkább szerezzél széles látókört, többre mész vele N

2013. máj. 26. 17:24
 18/24 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem!
2013. máj. 26. 17:26
 19/24 A kérdező kommentje:
rajtam kívül viszont szinte mindenki csajozik az iskolában az évfolyamomban is
2013. máj. 26. 17:27
 20/24 anonim ***** válasza:
és ők izmosak?
2013. máj. 26. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!