Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves kortól számít nektek hogy egy pasi mennyire van kigyúrva?
ahogy írta 21:33, nem a kigyúrtságra buknak igazán a nők, hanem arra, hogy egy kigyúrtabb srác magabiztosabb, és ez a nőknek bejön.
Nekem sem volt még előnyöm abból, hogy izmos vagyok. Tapasztalatom szerint sem sokat számít az, hogy egy srác ki van-e gyúrva. Persze van akinek tetszik, ahogy az is tetszik valakinek, ha egy csajnak kockás a hasa.
Barátnőmnél csak plusz pont volt, amikor már egy hete beszélgettünk és kért rólam egy félmeztelen fotót, hogy látta hogy hát a koromhoz képest kicsit durvábban vagyok kigyúrva :D
De most meg már nem akarja hogy tovább izmosodjak.
Úgyhogy határ is van, amin túl meg már nem tetszik a lányoknak.
De magadnak nyugodtan edzhetsz, legalább levezeted a feszültséget, és magabiztosabb is leszel, önbizalmat szerzel.
Ez nem kor függő... Egyébként nem igazán számít, csak plusz pont. Nekem mindenféle alkatú pasim volt már, szerettem őket és ez nem igen számított. A túlsúlyt nem szeretem, de a többi nem lényeges.
DE kár volna tagadni, hogy amikor a mostani, állati szép felsőtestű barátomat (kb [link] meglátom, egyből elönt a melegség :D Imádom legeltetni rajta a szememet. És azt is imádom amikor más lányok teszik ezt, és én megcsókolom az orruk előtt :))
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!