Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Már lassan minden 2. pasi tetszik.
Küldjek képet magamról? :)
Kíváncsi vagyok vajon én is tetszenék-e neked. :D
Én amúgy a lányokkal vagyok hasonlóképp. :D
21/F
:) akk hamarosan elkelsz :)
én is igy voltam, csak persze a lányokkal, mivel fiu vagyok. idővel rájöttem, hogy fölösleges tökéletes külsejű csajokat keresgélni, rengeteg nagyon szép lány van, aki lehet hogy nem tökéletes, de tényleg szép, és ami sokkal fontosabb, hogy tudjon szeretni és normális legyen.
jó reggelente amugy is olyan környéken járok hogy sok a jó csaj, egyetem környékén azér elég jellemző, de mégis 10 ből 6-8 is van hogy igencsak tetszik. akármerre járkálva a városban meg 4-5 csaj, 10 korombeliből.
de szerintem ez a jó irány, végül ugy is az dönt hogy a belső értékeinket hogy tudjuk összeegyeztetni. egy kapcsolat sose a külsőn áll vagy bukik.
Én is ilyen voltam. :D Rájöttem, hogy a szexhiány okozza. :D
Kicsit veszélyes tud lenni. Pl simán leálltam olyan sráccal begőzölve, akitől józan fejjel futva menekülnék... :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!