Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy "bevonzom" a lelki sérült, mentális problémával küzdő embereket?

Figyelt kérdés

Eddig 3 párkapcsolatom volt...vagyis igazi kapcsolatnak egyiket sem nevezném, csak "próbálkozásnak". Mindegyik alkalommal olyan férfi került mellém, aki valami mély, átfogó gonddal küzd. Én tudom, hogy mindenkinek vannak problémái, gondjai, nehéz időszakai, de én másra gondolok. Személyiségzavarra, elfojtott sérelmekre, lelki sérülésre, mentális problémákra, melyek megkeserítik az életet és így a párkapcsolatot is. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, nem tudom. :S Először csak azt hittem, hogy mindez a véletlen műve, de szerintem nem így van...háromszor is beleestem ugyanabba a hibába sajnos. Nagyon nehéz egy olyan ember mellett élni, aki állandóan szorong és gátlásokkal küzd, illetve nem képes önmagán kívül senkit sem látni. Nem tudom miért van ez így...lehet, hogy sorsszerű, hogy én mindig ilyen embereket engedek közel magamhoz?

mi a véleményetek erről?

előre is köszönöm a válaszokat!

23/N

2013. máj. 26. 14:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. máj. 26. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
a szél is összefújja a szemetet!
2013. máj. 26. 17:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazad van...akkor te is azért vagy itt igaz? Mert ha én szemét vagyok, akkor te is az vagy...mivel időt szántál a kérdésem megválaszolására...üdv a klubban TE SZEMÉT!! :D
2013. máj. 26. 17:24
 14/16 nikaa11 válasza:

Szia kérdező!!

36/L vagyok kb 8 komoly kapcsolaton vagyok túl és u.abban a cipőben járok mint Te... én erre nem is találok válaszokat,pedig sokat gondolkodtam már ezen.

Ha Te is ilyeneket találsz,meg még jóóó páran vagyunk így ezzel: valószinű SAJNOS ILYEN A FELHOZATAL ebben a világban :-((

2013. máj. 31. 21:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Válaszoló!

Sajnálom, hogy te is megtapasztaltad mindezt...én sokszor érzem úgy, hogy a sors keze van a dologban, mivel mindig ugyanaz a kínos szituáció alakul ki. Ami utána hozza magával a rengeteg kellemetlenséget, problémát... :S

De fel a fejjel! Egyszer csak sikerül nekünk is!

2013. jún. 1. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:

én vagyok aki azt írta, hogy a "szél össze fújja a szemetet"! továbbra is fenntartom az állításom, mert igaz. persze én se vagyok szerencsésebb mint te, vagy jobb (ha úgy tetszik), mert én az olyan lányokhoz vonzódom akik csak barátként rekintenek rám. mert jófej vagyok és kedves, érdekes személyiség, de ha úgy van, hogy szeretném átlépni a bartság és a szerelem mezsgyéjét akkor nyomban le vagyok építve mint a s*zar.

szerintem a lényeg a felismerés, ha már tudod mi a hiba akkor ki is tudod javítani. mert nyilván oka van annak, hogy a lelki toprongyok találnak be, mint ahogy az én esetemben is oka van a dolognak.

amúgy sok ilyen lány van aki többször ugyanabba a hibába esik! egy nagyon-nagyon kedves volt leányzó ismerősöm is csak egy típusú férfiba tudott beleszeretni, független attól, hogy ezekkel mindig pórul járt mert mocskosul kihasználták (míg én esélytelen voltam).

gondolkodj el azon, hogy mit csinálsz rosszul! és ne feledd:

"Az apám azt mondta, ha valaki lónak nevez, vágd jól orrba. Ha másodszor is lónak nevez, mondd neki, hogy bunkó. De ha harmadszor is lónak nevez, lehet, hogy ideje venni egy nyerget." Alvilági játékok

2013. jún. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!