Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy az életmód amit folytat nem jó, és senki nem viselné el?
Figyelt kérdés
A párom minden nap minimum két-három sört megiszik, emellett kb a héten 4x felesezik is emellé, minden másnap füvezik, és ha elmegy bulizni, akkor más könnyű drogokat is használ (ez egy-két havonta történik). Ja az meg, hogy dohányzik is, már nem olyan nagy dolog ezek mellé. Ha társaságba, vendégségbe vagy esküvőre megyünk, mindig ő rug be legelőször, és ő a legrészegebb. Vállalhatatlanul viselkedik. Megkértem, hogy vegyen vissza ebből, meg is ígérte sokszor, de nem tartotta be. Mostanában azt mondja, hogy én meg akarom változtatni és irányítani akarom. Azt gondoltam, hogy 28 éves korára kinövi ezeket a tinis dolgait, de nem.. már nagyon unom. Mit csináljak vele?2013. máj. 26. 13:37
11/12 anonim válasza:
Szerintem már akár mit csinálsz egy kicsit sem fog megváltozni.. Aki iszik (még alkoholistának is elmegy),füvezik,drogozik az nem hiszem ,hogy ilyen korban már megváltozna, csak rosszabb lesz.Nem akarok beleszólni az életedbe, de szerintem hagyd ott, mielőtt eljut arra a pontra ,hogy te leszel a bokszzsákja...
12/12 anonim válasza:
Alkoholistával nem szabad kezdeni, mert az alkoholról egy idő után nem lehet lejönni, akármennyire is akar. Csak keveseknek sikerül. Én otthagynám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!