Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év körüli szűz férfit hol találok?
Pest megyében, legjobb lenne Budapesten.
És minimum 178 magas kéne legyen, mert én is annyi vagyok.:D
34 sajnálom :D
helike13
Volt szerencsém párszor a válaszaidat látni és nem túl szimpatikus a "nők az alfákra buknak, csak a pénz számít nekik" típusú látásmód.
"Normális, egészséges férfiak?"
Aki ennyi évesen is még szűz az minden csak nem normális, és tutira már egy lelki nyomorék, ami a külsején is meglátszik!
"Ezt figyelembe véve csak a szüzességet elvevő lánynak van esélye egy pasinál komolyabb kapcsolatra. Utána már minden kapcsolat másról szól: szex, anyagiak, kiváncsiság, unalom, stb."
Gyűlölöm az első barátnőmet, pedig évekig voltunk együtt. Ellenben volt három egy éves komoly kapcsolatom és hol egyik hol másik jut eszembe. Nagyon de nagyon szerettem őket.
Úgyhogy totál ostoba vagy és csak rá fogsz b...szni ilyen hozzáállással. Csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!