Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás már? Beszélgettünk itt egy lánnyal erotikus témáról és képeket is küldtünk egymásról. Punciról na meg a farokról. Közben kielégítettük magunkat.
Ha tudnád.....
30 vagyok lassan.
Nem szexelésnek indult az egész ha tudni akarod csak az lett a vége. :-)
Sajnos távol van a barátnőm tőlem többszáz kilométerre.
Tuti lány volt mert én mondtam neki hogy milyen képet küldjön és olyan képet küldött.
Fiúk lányok baj van!
Megint megtörtént....
Most még jobb volt. :-)
Wahahaha...
Mennyire ciki ez a csávó! De tenyleg! Miota szex az ha puncis kepet cserelsz valakivel? De mondjuk megerdemli a csaj is, ha erre szorul a pasija. Ez a gyerek meg kreten. Nem szereti a csajat. Ennyi. Ha szeretné, akkor nem tenne ilyet. A csaj neki semmit nem jelent, ezert idegen csajoktol (akik melegek) ker kepet, amire egyutt kiverik. Es neki ez mar szex. Tehat ebbol is lehet kovetkeztetni a srac ertelmi szinvonalaa. De mivel mindenki kommentalja, azt hiszi klassz amit csinal. De mondjuk biztatni kell az ilyen csavot. Egyebkent 100% hogy nincs senkije. Irj egy "LIKE"-ot ha tamogatjuk a kreen sracot, hogy hokizzon tobbet :D
Most akkor szex vagy nem?
Döntsd már el! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!