Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsen! 1,5 éve tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen! 1,5 éve tart a kapcsolatunk, több nehézségen túlvagyunk már, de azthiszem féltékenységben szenvedek túlzottan! Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
ti mit tennétek?1 párszor már rajtakaptam,hogy sexchat-el meg hasonló!ő szerinte minden férfiban van kiváncsiság!erre bepukkant a fejem.amúgy szeret,és nincs baj-ha én nem szíjtom a tüzet.3 hónap után eljegyzett és am. szeretjük egymást...mit javasoltok nekem??
2013. máj. 25. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sexchatel ahelyett hogy téged döngetne?Te meg tűröd is?Megérdemled hogy ilyen idiótával hozott össze a sors.Bár nem is inkább őt nevezném idiótának hanem téged.Olyan vagy mint egy birkuci
2013. máj. 25. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Szereted? Akkor azt akarod, ami neki is jó. Zavar, ami neki jó? Akkor magadat szereted elsősorban.
2013. máj. 25. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem tolerálnám a szexchat-et. Nekem is bepukkant volna a fejem. Ha te nem szítod a tüzet, akkor nincs baj? Ez jó. Szóval ha mondjuk élőben is megcsalna, de te nem szítanád a tüzet, akkor is minden okés lenne??
2013. máj. 25. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem,egyszer rohadtul összevesztünk,,és azt mondta a beteges féltékenységemmel kergeteem ezekbe,a baromságaimmal...igaz ez kb 2 hete megy,előtte semmi nem volt...semmi baj,a világ legstresszesebb melója van,+ még a családja is totál szivás-az élet már sok próbát tett nekünk,mégis együtt vagyunk.SZERETEM-Én abban kérnék segitséget mit csináljak?nem észosztást kértem
2013. máj. 25. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a féltékenység akkor sem mentség arra, hogy mással kezdjen szexchatelni. Gondolod, ha mondjuk nem lennél féltékeny akkor nem tenné? Szerintem akkor is megtenné, de próbáld ki. Csinálj úgy mint aki nem az, hátha megjavulnak a dolgok. Mondjuk pokolian szarul fogod magad érezni, hogy féltékeny vagy, de mégsem mutathatod ki...

Mellesleg ez a szexchat egyszeri dolog volt, vagy többször is előfordult már?

Illetve hány évesek vagytok?

2013. máj. 25. 22:32
 6/11 A kérdező kommentje:
én 23 a párom 22.,,egyszer sem kaptam rajta csak láttam az előzményekben.meg hogy regisztrált.ő szerint kiváncsiság.....!mikor nem borultam ki akkor nem lépett be....ez az érdekes.mintha télleg én kergetném ebbe az egész baromságba a beteges féltékenységemmel S
2013. máj. 25. 22:35
 7/11 anonim ***** válasza:

A pasid egy zseni :D

Elhitette veled hogy TE vagy az oka annak hogy szexchatel :D Egy igazi buta liba vagy :D

2013. máj. 25. 22:36
 8/11 A kérdező kommentje:

én vettem be a fejembe azt hogy az én hibám,nem ő mondta!!!!!sok dolog történt ami miatt ezt gondoltam..

pl:hiztam 10 kg és megváltozott a testem,ért egy lelki trauma ami miatt nagyon borsos vagy 1 hónapja

2013. máj. 25. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, hát még most kezd előtte megnyílni a világ. Biztos tombolnak benne a hormonok. Szerintem a legtöbb pasi 22 évesen nem alkalmas az eljegyzésre. És egyáltalán nem kéne szexchatelnie, ha már egyszer eljegyzett. Tök mindegy, hogy mit csináltál. Illetve ha a tetteid miatt szakítani akar, akkor tegye meg, de ne szexchateljen, mert onnan már csak egy lépés hogy élőben is megcsal, nem csak a számítógépen.
2013. máj. 25. 23:07
 10/11 A kérdező kommentje:
ééés most erre mit kellene lépnem,ha nem cirkuszolom vele,akkor nem lép be-egész nap velem van..... nem értem mintha -én nem tudnám minden igényét kielégiteni :s ?!
2013. máj. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!