Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi után mondjátok, hogy már menthetetlen a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy adott egy pár, akik imádták egymást, de idővel eltávolodtak egymástól és marakodtak folyton. Honnan tudhatják, hogy már nem érdemes tovább folytatni, és honnan, hogy érdemes?
Megcsalás,agresszió,költözés,stb nem volt, csak egyre több tulajdonságaik zavarják egymást. Egyik percben marakodnak másik percben meg bújnak..
2013. máj. 25. 13:30
1/7 anonim válasza:
Mindig megmenthető egy kapcsolat, hidd el nekem, tapasztalatból tudom ezt....
2/7 anonim válasza:
Miután elromlott utána menthetetlen. Lehet lárifárizni hogy majd jobb lesz, de ugyis szakítás lesz belőle.
3/7 anonim válasza:
SZÍVEM, KÉRLEK BOCSÁSS MEG MEGINT F@SZ VOLTAM, BOCSÁSS MEG :'( A GÉP MIATT VOLT MINDEN KÉRLEK OLDJÁL FEL, KÉRLEK SZÉPEN ISTENKÉM KÉRLEK TÉGED
5/7 anonim válasza:
leginkább akkor, ha valamelyik fél elkezd belerángatni egy 3.-at is.
Ha már a gondolat többször is megfordul a fejében, egy 3. fél iránt valamelyiknek, akkor ott már nincs miről beszélni.
6/7 A kérdező kommentje:
3. tessék?
2013. máj. 25. 13:40
7/7 anonim válasza:
bocs, azt hittem a barátnőm rakta ki ezt a kérdést és nagyon megijedtem, de szerencsére nem.... huhh most megkönnyebbűltem
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!