Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még normális pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még normális pasik akik valóban komoly kapcsolatot akarnak, és nem csak a szexre mennek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 21:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hol lehet egyáltalán normális pasit találni?
2013. máj. 24. 21:31
 12/23 anonim ***** válasza:
azt mondják, hogy zsák a foltját.....
2013. máj. 24. 21:32
 13/23 anonim ***** válasza:
persze h létezik nem mindenkinek az az első h na h tudja minél hamarabb megfektetni a csajt
2013. máj. 24. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Te nem látsz?? Itt vagyok! Én vagyok a Hegylakó! Velem örök életed lehet! Örökké melletted leszek ráérek 50 évente váltani a nőket mert van időm.
2013. máj. 24. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
A barátommal mi is szexre mentünk elsőre. Aztán egymásba szerettünk, és mindketten normálisak vagyunk, és akarjuk ezt a komoly kapcsolatot. Nagy mázli kellett hozzá, de azért kijelenthetem, hogy még vannak ilyenek.
2013. máj. 24. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
és ha leírjuk hogy létezünk,mi is , normális férfiak attól neked mi lesz jobb ? :P
2013. máj. 24. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek.
2013. máj. 24. 22:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez egy f*szság, persze h léteznek, én sosem megyek csak szexre mert nem tudok csak azzal szexelni akit szeretek is. 16 évesen voltak utoljára csak szexről szóló kalandok, de felnőttem és nem azt keresem. 26F
2013. máj. 24. 22:44
 19/23 anonim válasza:
én ilyen vagyok de mindig ezért dobtak szóval ne legyél biztos benne hogy neked is ilyen kell :D
2013. máj. 25. 18:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak mellette nagy szexuális étvágyam is van. SZóval nehéz olyan lányt találni aki megfelelő lenne. Fontos a szex, és hogy ilyen téren is passzoljunk, szóval nem akarok 5-6 hónapokat várni, de ugye ebből a többség arra következtet, hogy csak szexet akar az ember. Közben meg nem is:D

25/f

2013. máj. 30. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!