Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szituációról?
Figyelt kérdés
Felhívtam a barátomat,megkérdeztem hol van, el is mondta, de semmit sem kérdezett vissza. Nem mondta azt sem hogy hiányzol, vagy hogy mikor talizunk. Azóta változott meg, mióta felvette fb-re újra azt az exét, akivel viharosan mentek szét ismerkedésünk előtt. Azt írta délután, hogy nem lesz fent fb-n, de többször is belépett azóta.2013. máj. 24. 21:12
2/4 A kérdező kommentje:
mindig én keresem, nincsen kedvem tovább nyaggatni
2013. máj. 24. 21:14
3/4 anonim válasza:
A barátod simlis. Mond meg neki, ja megcsal, tűzre jut vagy kötélre.
4/4 anonim válasza:
ha nincs hozzá már türelmed miért nem teszed ki?...
nem értem az ilyet. Nem kell hozzá sok logika, hogy belásd, más értelmes lépés nem nagyon van. de úgy látom mégis kell...kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!